Detský urológ Skalica,Senica,Malacky,Bratislava

karibeatka
6. jún 2019

Dobry vecer,poprosim odporucania na dobreho detskeho urologa v okoli Skalica az Bratislava,kde sa dlho necaka na objednanie,avsak nie Skalicka nemocnica ani privatne kliniky....Maly ma fimozu a potrebujeme na vysetrenie s vym,listkom.Dakujem vopred

hilbia
28. dec 2022

@karibeatka dobry vecer, viem ze mate uz stary prispevok cez 3roky,len sa chcem spytat ako ste dopadli? Operovali malemu fimozu? Moj maly skoro uz 4rocny ma tiez stale zuzenu predkozku, problemy s cikanim nema, ani ziadne ine problemy, zatial to nasa lekarka neriesila, popravde naposledy mu to pozerala ked mal asi 1.5r....teraz mam enoveho lekara a cakame na 4rocnu.prehliadku.Velmi sa bojim co povie a kam nas posle. Niekde citam ze sa to vie same spravit, niekde ze len operovat, mam velky strach😥

karibeatka
autor
28. dec 2022

@hilbia Dobrý večer, nám sa stal taký malý zázrak vtedy...malý dostal poukaz na vyšetrenie na urológii,tak sme vtedy vyrazili do Skalickej nemocnice a v čakárni bol pred nami taký ešte menší chlapček,ktorý išiel do ambulancie a vtedy sa ozval strašný plač a krik za dverami,pán doktor mu to asi nasilu strhol....robia to tak niekde,majú na to grif..ale ja som vtedy malého zobrala a zarekla som sa,že ho nenechám trápiť...
Zašla som si do bylinkarne,kúpila som slez nebadany -kvet a cca 29dni som ho po kúpeli namacala ešte v bylinkách,až jedného večera,keď sa macal vo vanicke s bylinkami,zakričal, mami ja vidím hlavičku.Stiahol si pekne predložky a ja som plakala jak decko ..Chce to len trpezlivosť...a viem,že niektoré maminy toto nikdy neriešili,niektorým chlapcom sa predložka stiahla až v neskoršom veku ..To v dnešnej dobe,len skrz peniaze z poisťovne by najradšej všetkých už aj 2-rocnych stretávali alebo obrezavali...úplne zbytočne..Prajem veľa trpezlivosti a skúste ten slez,bylinky sú všemocne❤️🍀

hilbia
28. dec 2022

@karibeatka dakujem velmi pekne za Vas cas odpisat aj za radu🙏🙏🙂