Detský psychológ vo Vranove nad Topľou

oli865319
12. júl 2020

Ahojte. Touto cestou vás prosím o radu. Poznáte prosím dobrú/reho detského psychológa vo Vranove nad Topľou? Mám problém s dcérkou, niečo sa stalo v škôlke a od tej doby je ako vymenená. Citlivá, bojazliva, chce byť iba doma. .... Neviem si rady a onedlho nás čaká nástup do školy. Vopred ďakujem

euka210
12. júl 2020

@oli865319 skusila by som skor Presov alebo Kosice ktori maju psychoterapiu. Ani v Mi mi nechceli pomoct, ze robia len vysetrenia. Ale nemam skusenost.
Neda sa od nej co sa stalo? Pripadne ucitelky? Nas nechcel byt v skolke ku koncu, lebo tam bol krik, aj zo skoly ho boli hlava, brucho bez priciny, na gastre nic nezistili. Ako prisla korona a bol doma, po case to preslo.

oli865319
autor
13. júl 2020

@euka210 asi pred rokom a pol sa niečo v škôlke stalo. Vraj tam robil zle jeden chlapček, skoro celej triede. No, dalo by sa o tom písať. Ale pred týmto "incidentom" bola naša dcerka spokojná. A po tomto, nastal zlom. Bojí sa nových ľudí, bojí sa chodiť na tanečný krúžok, bojí sa detí, no, boji sa tuším všetkého. Najradšej by bola doma, ale to neide. Bojím sa o ňu, o to, ako to bude ďalej

euka210
14. júl 2020

@oli865319 ked chcete, zistim dobru detsku psychologicku v Presove. Myslim ze ked to po takom case nepreslo a rodicia nevedia pomoct, tak treba psychologa. Este sa opytam...je ten strach rovnaky, alebo sa casom zmensuje? Ked je to rovnake, urcite treba psychologa. Nas najmensi je trochu bojko, ked mal tusim cez 2r, tak si v kostole spojil silne zvonenie s fararom a odvtedy sa ho bal, musela som byt s nim v zakristii. Ale po case to slablo...ale o rok nato, ked zase bola velka noc, tak si spomenul a sa bal ci budu zvonit. Nastastie to nas knaz zrusil, lebo sme grekokat. a ze to bolo prebrate od rimokat....tak som sa potesila. Ale on o tom vedel, lebo videl na nom zmenu spravania. Ma 4,5r a uz v pohode, s radostou ide k nemu, aj mu zakyva ked ho stretneme.

bellss7
9. okt 2020

Ak je to ešte aktuálne tak skúste psychológa v KE. Napr Mgr. Katarína Ontková (venuje sa aj filiálnej terapii) alebo PhDr. Eva Reichelová