Ahojte,vie mi niekto poradit detsk.psychologa v Spisskej Novej Vsi?
dakujem uz som mrkla
@yanka239 @miska2311 aka je p.Stifelova? je vhodna pre 5r dieta? nepotrebuje dieta "detskeho" psychologa, ktory riesi len deti? p.Stifelova riesi rozne veci... poznate aj niekoho ineho? alebo ste ju uz skusili? dakujem za blizsie info, referencie. pokojne aj na ineho psychologa, moze byt aj v LE, tam sa mi zdal sympaticky 1 chlap psycholog, ktory bol aj pri zapise do 1.r., ale uz ho neviem najst...
@mylittlepony ja mam osobnu skusenost velmi dobru, chodila som k nej po rozvode s dcerou aj synom, velmi mi pomohla...ineho nikoho bohuzial nepoznam
@yanka239, dakujem, ak nenajdem toho pana, zajdem, lebo uz v 3 rokoch sme mali ist a uz ma syn 4 /napisala som dokonca, ze ma 5r uz po mesiaci, co mal 4...😀
@mylittlepony my sme spokojni ...je to seriozna psychologicka...vie odhadnut dieta a poradi aj mne v com pokracovat atd.
@miska2311 dakujem za odporucanie, poistovna ju riadne preplaca - alebo ako to je s dietatom v pripade, ze vysetrenie u nej vyzaduje neurologicka?
@mylittlepony ked mas odporucanie od lekarky tak preplaca.my sme mali od deetskej.ved je dobre za nou zajst a porozpravate sa na uvod.aj tak pojdes len sama najprv a potom tvoje dieta.
miska2311 dakujem velmi pekne za rady a zelam krasnu nedelu🙂
@mylittlepony aj ja urcite odporucam Dr. Karin Stifelovu, velmi mila zienka 😉
@zuzi_33 dakujem🙂
@miska2311 Dr. Karin Štifelová