Detský plastický chirurg - najlepšie z Bratislavy

lolonka
23. máj 2016

Ahojte baby, bola som s dcérou u kožnej a poslala nás do Ružinova na plastickú chirurgiu. Dcéra má na čele materské znamienko, ktoré vraj treba vybrať. Dcéra má 7 rokov. Nikdy sme v tej nemocnici neboli, netuším ako sa tam objednáva, ako to tam funguje...idem hľadať na nete...ak by ste mali niektorá akékoľvek info budem vďačná.... alebo ak by ste niektorá poznali dobrého plastického chirurga...

vlasa
2. sep 2016

Ahoj,kde ste nakoniec boli?aj nas to caka v novembri😯

lolonka
autor
4. sep 2016

@vlasa ...ahoj..ideme teraz na konci septembra

vlasa
5. sep 2016

@lolonka idete k niekomu konkretnemu ci to nechate na nahodu?objednavali ste sa telefonicky?dakujem☺

lolonka
autor
5. sep 2016

@vlasa ...boli sme tam osobne...a nejdeme k nikomu konkrétnemu....nikoho tam nepoznám

luckoll
5. sep 2016

@lolonka ja som bola s dcerkou v aprili na operacii v ruzinove nemala este ani rok.nemusite sa bat su tam fajn dokrory

lolonka
autor
5. sep 2016

@luckoll ..vďaka..ja som bola iba v ambulancii a mala som z nich veľmi dobrý pocit

vlasa
6. sep 2016

@lolonka v ambulancii ako je chirurgia ruky?

lolonka
autor
6. sep 2016

@vlasa ...prepáč...nepochopila som otázku.. 😨

vlasa
6. sep 2016

@lolonka prepac pisem zle,chcela som vediet ci ste sa objednavali na chodbe kde je chirurgia ruky.v tom pavilone na prizemi vpravo

viki120
6. sep 2016

@vlasa presne tam je detska chirurgia rastepove cetrum oproti lozkovek casti chirurgia ruky asi sa treba objednat u mudr. Fekiacovej. My sme tam lezali v aprili a v pohode vsetko.

lolonka
autor
7. sep 2016

@vlasa ...boli sme v ambulancii buď na prvom poschodí alebo na -1 ....teraz si to presne nepamätám...viem, že sme vošli do budovy.....po ceste bola recepcia alebo také niečo...a tí nám už povedali kam máme ísť...ale tuším úplne do zadu a schodmi dole

orchidea100
30. aug 2018

@lolonka ahoj. uplynul uz nejaky cas od tejto konverzacie, ale skusim sa opytat.
Syn ma na brade znamienka od narodenia, ktore treba vybrat. tiez nas poslali na plastiku do Ruzinova. Vam uz znamienko vybrali? ako to cele prebehlo? mam z toho obavy, predsa, na tvari je to dost citliva zalezitost a bojim sa narkozy...
vopred dakujem!

liena21
12. feb 2020

@orchidea100 ahoj. Prosim ta boli ste uz vyberat znamienko? Nas caka to iste a mam aj ja obavy. Neviem co mam od toho ocakavat. Vopred dakujem za odpoved.

orchidea100
18. feb 2020

@liena21 ahoj, prepac, az teraz som si vsimla koment.
ano boli sme, je tomu viac, ako rok.

liena21
18. feb 2020

@orchidea100 ahoj, nevadi. Dcera je objednana na april. Ako to dopadlo? Jazva sa zahojila pekne?

orchidea100
18. feb 2020

@liena21 jazva sa hojila dobre, ale je to viditelne, neviem... ma to na brade, chalan, neriesim to.
ale neboli sme v ruzinove nakoniec, riesili sme to nakoniec cez sukromneho plastickeho chirurga v karlovke

liena21
18. feb 2020

@orchidea100 a kolko ma rokov syn? Bol aj v narkoze? My ideme do bystrice.

orchidea100
18. feb 2020

@liena21 ano bol v narkoze, mal 6rokov vtedy
zvladol
to bez problemov

liena21
18. feb 2020

@orchidea100 moja ma 2.5 roka, preto som taka nespokojna. Super, ze vas zvladol. 😀

orchidea100
20. feb 2020

@liena21 neviem, ze co ma tvoja dcerka...
u nas nechceli robit zakrok skor, lebo, ze sa pokozka velmi rozpina rastom, ze cim neskor, tym lepsie. tak sme cakali do 6. rokov, kedy uz on sam povedal, ze to chce prec...

liena21
20. feb 2020

@orchidea100 ahoj. A ake velke znamienko mal syncek?

orchidea100
20. feb 2020

@liena21 to mal taky zhluk znamienok, tak 2cm do dlzky cca, 0,5 na sirku
to bola taka anomalia... tak sa narodil

liena21
20. feb 2020

@orchidea100 dcera ma jedno velke 2cmx 1.5cm a rastu jej z toho take dlhe cierne chlpky. Kozna vravela, ze sa to moze v hociktorom veku vybrat, tak dufam, ze to dobre dopadne.