Ahojte baby, bola som s dcérou u kožnej a poslala nás do Ružinova na plastickú chirurgiu. Dcéra má na čele materské znamienko, ktoré vraj treba vybrať. Dcéra má 7 rokov. Nikdy sme v tej nemocnici neboli, netuším ako sa tam objednáva, ako to tam funguje...idem hľadať na nete...ak by ste mali niektorá akékoľvek info budem vďačná.... alebo ak by ste niektorá poznali dobrého plastického chirurga...
@lolonka ahoj. uplynul uz nejaky cas od tejto konverzacie, ale skusim sa opytat.
Syn ma na brade znamienka od narodenia, ktore treba vybrat. tiez nas poslali na plastiku do Ruzinova. Vam uz znamienko vybrali? ako to cele prebehlo? mam z toho obavy, predsa, na tvari je to dost citliva zalezitost a bojim sa narkozy...
vopred dakujem!
@orchidea100 ahoj. Prosim ta boli ste uz vyberat znamienko? Nas caka to iste a mam aj ja obavy. Neviem co mam od toho ocakavat. Vopred dakujem za odpoved.
@liena21 ahoj, prepac, az teraz som si vsimla koment.
ano boli sme, je tomu viac, ako rok.
@orchidea100 ahoj, nevadi. Dcera je objednana na april. Ako to dopadlo? Jazva sa zahojila pekne?
@liena21 jazva sa hojila dobre, ale je to viditelne, neviem... ma to na brade, chalan, neriesim to.
ale neboli sme v ruzinove nakoniec, riesili sme to nakoniec cez sukromneho plastickeho chirurga v karlovke
@orchidea100 a kolko ma rokov syn? Bol aj v narkoze? My ideme do bystrice.
@liena21 ano bol v narkoze, mal 6rokov vtedy
zvladol
to bez problemov
@orchidea100 moja ma 2.5 roka, preto som taka nespokojna. Super, ze vas zvladol. 😀
@liena21 neviem, ze co ma tvoja dcerka...
u nas nechceli robit zakrok skor, lebo, ze sa pokozka velmi rozpina rastom, ze cim neskor, tym lepsie. tak sme cakali do 6. rokov, kedy uz on sam povedal, ze to chce prec...
@orchidea100 ahoj. A ake velke znamienko mal syncek?
@liena21 to mal taky zhluk znamienok, tak 2cm do dlzky cca, 0,5 na sirku
to bola taka anomalia... tak sa narodil
@orchidea100 dcera ma jedno velke 2cmx 1.5cm a rastu jej z toho take dlhe cierne chlpky. Kozna vravela, ze sa to moze v hociktorom veku vybrat, tak dufam, ze to dobre dopadne.
Ahoj,kde ste nakoniec boli?aj nas to caka v novembri😯