Mamičky zo Žiliny, viete aj o iných detských ortopédoch v ZA ako v nemocnici? AK chodíte do ambulancie v nemocnici, stále je tam ten super systém, že neobjednávajú?
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/nemocnica-v-ziline-ortopedia-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/dobry-ortoped-cadca-zilina-martin/
Ambulancia dr popluhar,,je tam vyborny personal,,,Aj na internete sa mozes objednat,,
Dakujem zuzu1122, zuzi0911, xxxxxnnnnn, skúsim teda toho Popluhára.
Dobrý večer prosím Vás mám isť prvý krat so synom do Žiliny k mudr. Jurajovi Popluharovi prosím Vás počula som že má aj súkromnnú ambulanciu nemá niekto na neho do tejto ambulancii kontakt na nete to neviem nájsť. Ďakujem
Akože chcem sa spýtať, lebo som vytocena do nepríčetnosti....objednáva sa cez internet a najbližší termín je 7.5....ako WTF....to je takmer rok....a môj syn potrebuje pomoc....akože kam mám ísť?? Existuje aj niečo iné ako toto zariadenie pre deti?? Za každú cenu radu a tip vám ďakujem 😘
@lullu86 Ahoj, chcem sa spýtať, prečo sa chceš objednať cez net? ak je to súrne, určite by som to riešila priamo so sestričkou telefonicky alebo osobnou návštvevou najskôr bez syna, len toľko, čo by som objasnila stav a opýtala sa na možnosti čo najrýchlejšieho objednania. Neviem ako to tam funguje teraz ale cca dva roky dozadu tam stačilo ráno prísť a zapísať sa. Prípadne ísť priamo na oddelenie a tam si odchytiť primára. Len ten vačšinou doobeda operuje.
Aj ja volám ako besna a nič, ale som z okolia tak tam musím zájsť osobne☹️
Ďakujem vám na 100 krát dievčatá...bude. skúšať a pôjdem tam aj osobne...
Pre upresnenie veci aj pre ostatné mamičky, okrem ambulancie dr. populhara je vedľa ambulancia dr. Hartela, ktorý objedna do týždňa a tiež je detský ortopéd...tak sme sa úspešne objednali...💪💪 Číslo je 041/ 5110853
Prosim vas ako to funguje tetaz ? Da sa ist aj skoro rano a cakat?
@melody5 ahoj. chodím tam a žiaľ, stále neobjednávajú 😒 len skoro ráno tam prísť a zapísať sa.