Detský ortopéd v okolí Liptovského Mikuláša

bety2
18. apr 2016

Ahojte, hľadám dobrého ortopéda pre 7 ročnú dcéru. Má problém s chrbticou. Ordinuje v LM aj niekto iný ako dr.Grossman? Ďakujem.

delmondo
18. apr 2016

namiesto dr. Petricka ordinuje dr. Masaryk, len neviem, ci berie aj deti. Skus si zavolat. Alebo potom dr. Kurek v Hradku

jeane007
18. apr 2016

v LM jedine Grossman a ti doktori co ordinuju pod hajom su z RK a beru deti len od 8mich rokov skusila by som radšej Hradok alebo priamo RK

jessicai
18. apr 2016

Ja som s detmi chodila do Tesedikova pri Sali. Je tam jeden pan, ktory sa rozumie napravaniu. Velmi nam pomohol.

bety2
autor
19. apr 2016

Dakujem dievcata 🙂 Ten dr.Kurek z LH je dobry?

reeva
19. apr 2016

skús sa informovať v kúpeloch Lúčky. Ja som tam bola so synom a veľmi spokojná, ordinovali aj neskoro poobede. No bolo to pred 7 rokmi, tak neviem ako to funguje dnes. No skús sa informovať.

mandala77
19. apr 2016

@bety2 bola som v RBK u Sýkoru, on je športový lekár, veľmi príjemný ale neviem či berie deti (i keď kamarátka u neho bola s 11 ročnou dcérou, ktorá športuje). Ku Kurekovi som sa išla objednať vo februári a sestrička mi povedala, že termín pre poistencov Všeobecnej zdravotnej je až v máji, tak som odišla. U Sýkoru som bola do týždňa ako som zavolala. Kureka niektorí chvália, niektorí nie. Nemám s ním osobnú skúsenosť.