Detský ortopéd v Bratislave

maktub77
28. mar 2017

Prosim poradili by ste detskeho ortopeda v BA pre 3a pol rocnu dceru, ma nohy do X. Nasla som DR Gajdos, Samekova, Gerincova a Kusin. Skor negativen ako pozitivne, takze neviem kam dalej. Niekto iny este reps. nejake cerstve skusenosti? Dakujem za prispevky

cokololadka
28. mar 2017

Ja som bola u dr.Gajdoša,aj teraz sme tam objednaný. Síce sa tam platí 20 eur každé vyšetrenie,ale aspoň vyšetrí poriadne.

mom311
28. mar 2017

@maktub77 my sme boli u gajdosa a za mna velka spokojnost s pristupom,vysetrenim aj vysvetlenim pre rodicov. Neplatili sme nic,lebo sme boli v procare,kde si platime rocny poplatok.

sykorkauhliarka
28. mar 2017

ja som bola u Kusina...ale to bolo sono bedrovych ..a jeho som aj doporucila znamej ta bola spokojna velmi..

mysha
20. máj 2021

Ahojte, prosim vedel by mi niekto odporucit detskeho ortopeda, ktory este berie pacientov, nema cakacie doby vyse pol roka? Hladam pre deti 11, 8 r na ploche nohy a zacinajucu skoliozu. Idealne Petrzalka, Stare mesto, Ruzinov, ale pripadne aj dalej - mozno aj Bratislava okolie, ak sa oplati k nemu dochadzat. SNOP prosim nie – chodili sme tam roky k Dr. Francovej, dnes mi pani na recepcii ponukla jeden termin na september s tym, ze iny do konca tohoto roku nema.
Starsie diskusie som si uz citala, hladam aktualne info. Dakujem.