Dobry vecer kto vie poradit detskeho ocneho lekara v presove alebo kosiciach?
v Presove radsej ani neskusaj....jedina oficialne detska lekarka je Gresova, ale chodi tam cely Presovsky kraj a okrem toho, nijako nevynika.....jej komunikacia je hrozna, cakacka na objednaie 3 mesiace aj viac..ked neprides lebo dietatko je chore, tak cakas dalsie 3 mesiace...ked to risknes ze ma trosku sople napriklad, lebo ved nebudes 3 mesiace cakat, tak dietatko v najlepsom pripade este vysetri ale ta zvozi, ze druhykrat to uz nebude akceptovat...odborne sa tiez roznia nazory, mnohi od nej utekali s detmi do KE alebo BB, hlavne ti co mali nieco vaznejsie, kvoli podceneniu problemu, kedze niekedy si sama skor stanovis diagnozu...inak v PO slabota, niektori ocni pre dospelych zoberu aj dieta,ale vela sa to sklonuje na tychto strankach a ziadna slava..takze moje odporucenie -- radsej Kosice, je tam viac odbornikov..aj ja ako dieta som chodila do KE...
@m.i.r.i mozete mi poradit lekara v kosiciach? Dakujem.
Zdravím - potrebujem poradit dobrého očného lekára pre 13 ročnú dcéru. Chodíme ku Gresovej do PO (Forvalská) ale nie je možné sa tam objednať (najskor budu objednávat v oktobri na december, januar)- rada by som aj názor iného lekára.
Zalezi, ci potrebujes len ocne vysetrenie, alebo dietatku aj zabieha ocko. V Presove neviem. K Kosiciach sa na strabizmus specializuju Dr. Orlovska, Fejkova, Takacsova..ale caka sa na vysetrenie trosku dlhsie. Ak nejde vyslovene o strabizmus tak k detom je skvela aj Dr. Chovancakova v starej nemocnici (asi nie je len detska ocna, ale pochvaluju si ju).