Dobrý den, potrebujem súrne očného lekára v Ba, moze byt aj súkromný. Malému 2 ročnému synovi sa zhoršuje zrak a nechceme to podceniť. Väčšina oslovených lekárov ma voľný termín az o 3 mesiace. Nepoznáte niekoho, kto by nas vzal co najskôr a je odborník?
Ďakujem
ahojko ja sa chystam tiez k ocnemu s drobcom 8mesacnym a netusila som ze je az taka cakacka ☹ som prekvapena a sokovana
vraj su v BA len 3 detski oftalmologovia, tak to bude velmi tazke
Skúste Kramare, my sme boli tam, spokojní sme
@cicimon no neviem aku mas skusenost ty, ale pred 2,5rokmi ked som zhanala ocneho pre drobca tak tiez som mala problem lebo babatka mi nechcel vziat hociaky lekar, starsie deti ano, ale male deti nie, tie beru len niektory ocny lekari a napr. 1/2rocne dieta mi robili vysetrenie pod narkozou, lebo inak sa mu nedalo, takze kramare ☹
Vyskusaj Mudr. Slezakova v Dubravke. Neviem presne, aku ma teraz cakaciu dobu, ale za pokus to stoji. Pripadne trosku dramatizovat pri telefonate, ze sa to zhorsuje a potrebujes co najskor.... Drzim palce. Pripadne nechat na seba kontakt, ak by sa im uvolnil termin.
Mam rovnaky problem s vysetrenim ocneho pozadia u dietata
Urcite by som sla za Dr. Slezakovou v Dubravke. So synom sme sli tiez s problemom, ma skvely pristup a male deticky uprednostnuje v poradi, takze urcite nehrozi, ze vas objedna o dva mesiace
Nás dnes dr. Slezáková odmietla, neberú nových pacientov. Chodíme na Kramáre k dr. Gromovej, ale to je otras, kričí po malej, nemá trpezlivosť, pôsobí totálne vyhorene. Dcéra má z nej strach a odmieta spolupracovať. Neviem, či by sa od iného lekára nechala vyšetriť, ale od tejto nervóznej pani Dr. sa vyšetriť nenechá. Tak tiež hľadáme novú. Ak máte niekto tip, budem veľmi vďačná.
Nas na kramaroch odmietli poto sme sli podla spadu volala som aj do poistovne museli nas vziat
ahoj, tak to som zvedavá aj ja... dnes som obvolala 3 očné lekárky, ktoré ma odmietli,, lebo majú veľa pacientov a nakoniec v našom obvode mi dala termín tak ako píšeš o 3 mesiace :(