Detský neurológ v Bratislave

miso1111
19. mar 2016

Dobrý deň žienky potrebujem sa poradiť. Musim isť so synčekom na neurológiu poradte mi prosím vás ak máte skúsenost, potrebujem trpezliveho odbornika Bratislava a blizke okolie 🙂 synček je trošku bojko čo sa týka lekárov.
Ďakujem za každu radu prajem vam pekny zvysok dna 🙂

vilica
19. mar 2016

Ahoj ja som bola s malou mala 3/4roka v sukromnom centre http://www.sinalgis.sk/sinalgis/index.htmldoktor mego velmi si ho chvalia. Vyborny pristup a sestricky nas zabavali pokial lekar vysetroval

miso1111
autor
20. mar 2016

Ďakujem pozriem a ako to tam funguje predpokladam ze sa objednava na cas kedze je to sukromne centrum a cakali ste dlho na termin. Syncek bude mat v lete 7 a stale sa stazuje na bolest hlavy tak chcem najst lekara ktory nas nevybavy len tak od stola ale bude sa mu skutocne venovat 🙂

saranata
20. mar 2016

Odporucam Mudr. TALIGOVU na Strecnianskej v Petrzalke. Alebo detsku neurologiu na Kramaroch.

lilitela
14. júl 2016

@miso1111 Ahoj, kde ste nakoniec boli, u koho? Spokojni?

miso1111
autor
14. júl 2016

ahoj objednala som ho do toho Sinalgisu ale termín mame až teraz 21.7 pretože synček ochorel tak sme museli vyšetrenie preložiť takže ešte neviem ale určite dám vedieť.

lilitela
15. júl 2016

@miso1111 Som zvedava, lebo aj moju stale boli hlava.

miso1111
autor
18. júl 2016

@lilitela ideme teraz štvrtok dám info my už sme pobehali aj očného aj na rontgen hlavy a všetko v poriadku tak uvidíme a pije veľmi veľa vody tak tu problém nevidím 😒

lilitela
19. júl 2016

@miso1111 myslim ze aj my takto dopadneme - iba kopec lekarov poehame a nic sa nezisti. proste ju boli hlava. a casto vas boli? nas niekedy aj kazdy druhy den, ale zase to neni intenzivna bolest, dokaze dalej normalne fungovat.

miso1111
autor
20. júl 2016

Teraz uz tak raz do tyzdna predtym aj viac ale u nas to bolo intenzivne az tak ze sa zatvoril do izby pod perinu aby mal tmu a ticho musel mat a to uz som zacala riesit lebo mojho syna len tak dostat do postele je problem. No uvidime zajtra ale dufam ze nic ☺

lilitela
21. júl 2016

@miso1111 tak to budu asi migreny, ked potrebuje ticho a tmu. a kde ho to bolieva? nasu vzadu, co sa mi javi ako neobvykle miesto.

miso1111
autor
21. júl 2016

Takže dnes som bola na vyšetrenie v Sinalgis a neurologickí je všetko ok ak by bolesti stále pretrvávali bude sa s tým zaoberať hlbšie na ten náš tik nám nasadil magnézium takže som štastna preštastna a musím povedať že nemohla som lepšie vybrať prístup či už recepčnej alebo lekára bol veľmi veľmi skvelý . vyšetroval ho veľmi precízne a úplne skvele odporúčam určite budete mať srdce na mieste že je všetko ok a tých par EUR za to stojí
@lilitela

lilitela
22. júl 2016

@miso1111 vysetroval mego? Aky mate tik? Aj sa vas pytal na nejake prekonane urazy a choroby?

miso1111
autor
23. júl 2016

ANO doktor Mego. Samozrejme že sa pýtali je to dosť podstatne. Stale myka hlavou a žmurka k tomu

lilitela
25. júl 2016

@miso1111 Len som prekvapena, ze neriesia tu hlavu hned, ved vas boli uz dost dlho.

miso1111
autor
28. júl 2016

Ale samozrejme že sme to riešili hneď neviem ako u vás ale u nás sa robia najskôr vyšetrenia aby sa vylúčilo všetko ostatne až nakoniec prišiel na rad neurológ. to znamená že sme boli na odberoch krvi ďalej sme navštívili očného lekára, RTG hlavy a podobne no a v neposlednom rade čakačky na termín ktoré sa ešte predĺžili synčekov ov chorobou takže si nemyslím že som to riešila neskoro.
@lilitela

lilitela
1. aug 2016

@miso1111 Som to nemyslela tak, ze si to ty riesila neskoro, ale ze sa cudujem, ze Mego chce este cakat ako sa to bude vyvijat, ked vas ta hlavka boli dlho. My mame len krv hotovu, teraz cez dovolenky sa niekam objednat je nemozne, este nas caka ocne. Ja som volala do Sinalgisu, termin mi dali v polke sept. a na Kramaroch v polke okt. - no horor!

miso1111
autor
1. aug 2016

Ja viem ze si to myslela na lekarov ale myslim ze postup bol spravny nakolko nie je po uraze hlavy a on sam ho vysetroval cez 20 minut sme dospeli k zaveru ze to bolo zvysenym stresom nakolko syncek v zime podstupil operaciu pod celkovou narkozou.Ta tomohla cele spustit takze ak do mesiaca neprejde bude to riesit alezatial musim povedat ze nas nebolela.No tieto terminy su na vrazdu.

lilitela
6. aug 2016

@miso1111 Tak dufam, ze sa vam prilepsi. U nas stale rovnako.