Detský neurológ Topoľčany

domiinikka
22. feb 2019

Máte niekto skúsenosť s Dr. Kováčikovou ? Idem tam so synom o mesiac . Že čo mám očakávať . Ako u nej prebieha vyšetrenie?

lucyliu81
22. feb 2019

@domiinikka Ahoj je o nicom.ja odporucam dr.Nemcovicovu v Nitre.zalezi kvoli comu k nej idete.

domiinikka
autor
22. feb 2019

@lucyliu81 Mám 9 mesačného syna . Ešte nesedí ani neštvornožkuje . A rehabilitačná doktorka ,chce,najprv posudok od neurológa. A potom môžem ísť s ním cvičiť . Viem že každé dieťa je iné ale chcem ísť s ním aj k doktorke ,že či náhodou niečo nie je v poriadku. Som z Prievidze a tu nie je detský neurológ . Pediatrička mi dala len telefónne čísla nech si skúsim obvolať doktorov.

lucyliu81
22. feb 2019

@domiinikka no tak to urcite ak sa da tak nitra.Kovacikova je v tomto slaba.ja som chodila s malym od narodenia mal vsetko podla tabuliek na hrane ale nic nerobila.mal silnu zltacku vo vsetkom bol pomalsi.dr.Nemcovicova je trochu odmerana ale vysetri vsetko vysvetli a poradi.

tatinka
5. mar 2019

@domiinikka ahoj,prosim ta tiez hladam detskeho neurologa,okolie Pd,chcela som sa spytat ci si niekoho dobreho nasla ,pripadne ak ano poprosit ta o kontakt....dakujem vopred....

domiinikka
autor
6. mar 2019

@tatinka ahoj neviem či je dobrá . Ale zobrala nás . A uvidím či je dobrá . Dám ti telefónne čísla mám ich asi zo 7 . Ráno ti ich pošlem aby si si mohla obvolať kde ťa zoberú .

domiinikka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzulka456
28. mar 2019

Smiem sa spytat A k tej rehabilitacnej doktorke vas poslal vas peiater? Lebo mam skoro 6 mesacnu dcerku ktora sa este nepretaca a pediater povedal ze este ma cas tak neviem ci mam este cakat a dokedy alebo skusit ist za nejakou takouto rehabilitacnou sestrou alebo treba na to ziadanku ?

tatinka
28. mar 2019

@zuzulka456 pediatermposle k neurologovi a ten na rehabilitacne,aspom teda u nas taky postup bol

zuzulka456
28. mar 2019

@tatinka dakujem za odpoved

tatinka
28. mar 2019

@zuzulka456 za malo...ohladne pretacania,pokial je dietatko zdrave v tom pretacani mu vies pomoct aj ty,to netreba ho stresovat rehabilitaciou...aj tu na nete najdes videa ako sa to da doma v klude s tebou ako rodicom

zuzulka456
29. mar 2019

@tatinka dakujem ved hej nechcela by som ju stresova aj sa snazim jej pomahat ja som len chcela vediet keby nam to dlhsie neslo aky je postup 🙂 dufam sa coskoro rozgula

tatinka
29. mar 2019

@zuzulka456 nas sa dlho pretacal do jednej strany,od tretieho mesiaca asi.... a do druhej ani za svet,na nasho fungovalo toto ked lezi na chrbatiku,daj dietatku hracku na bok nie daleko a ani nie tak aby dociahlo len co natiahne ruku(hracku musi dociahnut az ked sa preroci na brusko ),nas ma rad hracie zvukove,takze das hracku napriklad na pravo od dietata,ono lezi na chrbte a ty mu lavu nohu uchop pod kolenom a prehod do pravej strany ( do strany kde je hracka) a drz ju tam pod kolenom skrcwnu v pravom uhle pribliZne teda...drz co ja viem minutku dve,ak sa nic neudeje ze sa ani tak po chvilke nepretoci tak zostat v tej polohe a zatlac dietatu zadocek (cize podoberies zadocwk rukou a otocis smerom k hracke a zatlacis zadocek k podlozke na ktorej je dieta )do strany kde chces aby sa pretocilo,je to hmat co ho uz donuti pretocit,neboli,...ked je uz na bruchu nechaj ho chvilu nech dociahne hracku,to ma motivaciu a dociahnutie hracky za odmenu ze sa pretocilo,pretoc na chrbat a znova to iste,kludne to cvic dvakrat denne po 5 opakovani,nas sa ani nie za tyzden zacal pretacat aj do strany kam nechcel,treba vystihnut ked je dietatko v dobrej nalade,nie hladne a cca 40 po papani nech ho v polohe na brusku nenapina a hlavne vzdy chvalit,nas vie ked poviem krasne milacik ze je to nieco za co ho chvalim a po case robi vci aj sam,vzdy pozrie na mna ja pochvalim a dam pusinku,....pochvalit treba aj ked sa to nie hned podari,ale skratka aby vedelo co chces od neho a chvalit aj za snahu ...deti su najuzasnejsie stvoreniatka❤️❤️❤️

lienka9040
18. okt 2019

@domiinikka dobry den, k akemu neurologivi ste sa prosim dostali? Tiez sme z prievidze a chodime k pani doktorke Vladarovej, ale nie som spokojna a chcela by som ju zmenit... tiez som chcela pani Kovacikovu, ale nema dobre referencie... nas syn je silno hypotonicky.... 8 mesiacov nestvornpskuje, nesedi... snazi sa trochu plazit, ale ruky nezaprie viac ako na lakte... vojtovku cvicime od polroka.... sono mozgu ok, metabolicke testy cakame na vysledky... cakaju nas geneticke testy a rehabilitacny pobyt

domiinikka
autor
18. okt 2019

@lienka9040 Dobrý deň chodili sme k pani doktorke Kováčikovej . Teraz v utorok sme boli naposledy . Ja som bola spokojná , vyšetrila ak som mala otázky zodpovedala čo som chcela vedieť . Objednala nás vždy na čas aj v tom čase nás zobrala. Takže mám pozitívnu skúsenosť . Môj syn začal sedieť až v 11 mesiacoch a štvornožkovat až 14 . Má 17 mesiacov a chodí ale zatiaľ len za ruku samostatne spraví len 2-3 kroky . A to " chodí" len cca 2 týždne .

tatinka
18. okt 2019

@lienka9040 ahoj,prepac,ze sa miesam do diskusie, na neurologiu chodime do Ziaru k dr Baranikovej, sme z okolia Pd,syn je tiez hypotonik,vojtovku ja odmietam,ak by si mala zaujem,Mozem ti odporucit fyzioterapeutku z Pd,sukromne cvici,ma 30 rocnu prax,pomohla nam velmi,dala fakt ucinne cviky mimo vojtovky kedze teda som ju poziadala o cviky nie z vojtovky,....

lienka9040
18. okt 2019

@tatinka a o ake cvicenie ide? My si tiez platime u nasej rehabitacnej aj sukromne hodiny

lienka9040
18. okt 2019

@domiinikka dakujem 🙂 tak tam behneme 🙂 snad nas nebude tiez chciet dopovat liekmi

A ono sa to spravi, som citala, ze starsie deti sa uz boja pustit same behat, tak si potom davaju nacas... drzim palce

tatinka
18. okt 2019

@lienka9040 poslala som ti IP