Caute, viete mi poradit, ktory detsky lekar je v PK najlepsi ?
Nepoznam ani jednu 😨
Ahojte, ja chodim s malym k Vargicovej. Chodila som k nej aj ja za mladi a tak som maleho nahlasila k nej.
Na moj vkus je stasne rychla. Ja teda nie som moc spomalena, ale ona vychrli na mna strasne vela informacii naraz a mam co robit aby som stihla maleho obliekat a este je vnimat. Ale na to sa da zvyknut.
Takze ju mozem len odporucit. Za tie roky co byvam v PK som nepocula na nu nieco zle.
Este som pocula chvalu na Krizanovu ale ta ma vraj tolko pacientov ze novych nebere .... vraj.
ja som ako dieta chodila k Vargicovej a vzdy sme u nej vsetko vybavili v pohode. Nepocula som na nu nic zle.
Mate skusenosti s Gulovou alebo Orlickou ?
ahoj greti. my chodime na doporucenie susedy k Orlickej a je velmi fajn 🙂 . vzdy sa zaujima o malu, len ma vela ludi, tak niekedy treba dlho cakat. ale doporucila by som ju
Hm, ja som este ako dieta počula na Orlicku nieco negativne. Ale naozaj uz neviem co to bolo. 😒
Ale kamoska k nej dala decka, lebo vraj sa orientuje viac na homeopatika a take prirodne lieky.
Ale naozaj osobne nemam skusenosti. A toto je len to co som pocula.
ahoj greta - my chodime ku Gulovej - ale pokial viem ona uz moc nevych pacientov nebere - no a my sme s nou spokojni - ale ludia sa na nu casto stazuju kvoli pristupu - ale mna pozna od mala tak ku nam je mila 🙂
Aj mna laka ta homeopatia, a robi aj akupunkturu
Ahoj greta-my tiez byvame v PK ,ale k lekarke chodime do Modry.Mudr Zupova.Nedame na nu dopustit.Odporucila mi ju moja svagrina .Pristahovali sme sa po 10.rokoch z USA.Tam deti mali vybornu starostlivost tak to mozem porovnat a Mudr.Zupova je naozaj vyborna.Velmi zodpovedna,ale je to v Modre....
Ahojte,
tiež začínam riešiť túto tému, lebo už do pôrodnice musím priniesť meno a kontakt na detského lekára. Ktorá tá lekárka robí aj akupunktúru? Gulová alebo Orlická? Obe sú na poliklinike? A neviete, či berú aj pacientov, ktorí nepatria do ich obvodu? Lebo bývam na Píle, ale viac ako Častá, alebo Modra by mi vyhovoval Pezinok, lebo cestovanie ku nám domov je hrozné, v PK mám rodičov a robí tam aj mm, tak by sme ho tam mohli čakávať. Fak neviem, jedine, že by tá z Častej bola dobrá, ale o nej nič neviem, ani ako sa volá 😅 .
ahojte, ozivujem trosku temu, dajte pls este nejake komentare k tym pediatrom, hladam nejakeho precizneho, aby nepredpisoval zbytocne lieky /ATB, a tak/, nakloneho aj k prirodnej liecbe. Dakujem
Ahojte, potrebovala by som poradit schopnu koznu v Pezinku (pre malu), nasla som na nete 2: Monika Psotová a Zuzana Zelenayová. Ake su vase skusenosti? btw. bolo by fajn ak by tu pribudlo aj par recenzii na pedatricky: Feketová, Gulová, Križanová, Orlická, Vargicová, Filipovicova ...pripadne dalsie?
ano MUDr.Dzupova...preklep...ospravedlnujem sa....🙂
Ahojte dievcata, ozivujem temu a potrebujem poradit ohladom pediatra v PK...s ktorou ste spokojne? A chcem sa spytat aj na MUDr. Kolekovu zo Senkvic, ak k nej niektora chodite pls dajte referenciu. Dakujem pekne
Chodíte niekto k Orlickej? Aký ma pristup k očkovaniu?
MUDr. Koleková zo Šenkvíc je božská! Chodím k nej s dvomi deťmi asi 5 rokov. Je citlivá, trpezlivá, chápavá a odborná, na všetky otázky mi odpovedá, ba dokonca má k dispozícii emailovú adresu, z ktorej odpíše aj cez víkend. Predtým sme patrili k inej doktorke, viem porovnať. V čakárni je vždy kľud, má tam telku a detský kútik.
Ahojte, viete mi niekto poradit pediatra v PK, nakloneneho k neockovaniu?
Dakujem 🙂
Na stranke slobodavockovani.sk je vraj zoznam takych pediatrov. V Pezinku taku nepoznam. Vraj vo Velkom Grobe.
danielitta6, uplny suhlas. Orlicka nie je dobra lekarka. My sme sa do PK prestahovali ked mala dcerka 8mesiacov a syn 3roky, zazila som sok, ze deti na prvej prehliadke vobec ale vobec nepozrela...oproti lekarke ktoru sme mali predtym obrovsky rozdiel..ta ich prezrela od hlavy po paty, ci je o nich dobre postarane, musela som dcerku donaha vyzliect, ci nie je zanedbana..Orlicka naopak, vraj nech malu nerozbalujem...strasne povrchne vysetruje, malo komunikuje s rodicom...
Orlicku urcite neodporucam, to ze ma vela deti neobstoji, ked je niekto lekar nesmie si dovolit takto zanedbavat vysetrenia...cele zle..a ani sestricka nie je dvax sympaticka...cakate a pride jej nejaka kamoska tak hned ide dovnutra ta s dietatom...
@apolka77 @danielitta6 ahojte. Ak sa mozem spytat kam teraz chodite k detskej lekarke? Lebo momentalne riesim vyber detskej lekarky tak nech neurobim krok vedla. Dakujem
Vcera som volala s p.doktorkou z Ciernej Vody,suseda je velmi spokojna.Ale vynikajuca je vraj aj v Senkviciach a Ivanke
Ahojte. Budeme sa sťahovať do Pezinka,okolie Muškátu. Viete mi niekto poradiť dobrého pediatra? Dakujem
Taktiez sa pripajam a poprosim mamicky o pomoc,hladame si detskeho lekara v PK alebo okoli pre dcerku,ktora byva casto chora,takze potrebujeme ozaj niekoho dobreho,co nas aj vysetri a nie len lieky predpise.vopred dakujem
Vraj v Vargicová. My chodíme k Filipovičovej - zatiaľ sa celkom dá, ale jedna známa mi hovorila, že tá nič nevie. Tak som zvedavá. Zatiaľ sme nemali žiaden vážny problém, tak neviem posúdiť.