Detský lekár v Bratislave, ktorý rešpektuje neočkovanie

etiopia24
18. jan 2017

Ahojte.
Detskú lekárku už máme vybratú (som ešte pred pôrodom), ale keďže sa prikláňam k neočkovaniu dcérky, rada by som sa informovala o ďalších lekároch v prípade, že by moja reagovala negatívne a náhodou by som uvažovala o zmene, aby to nebolo narýchlo.
Zaujímajú ma detskí lekári v Bratislave, ďakujem za všetky rady! 🙂

kuriatkomm
18. jan 2017

Ahoj, my chodíme k p.Herbanskej do Medissima 🙂 no treba tam zaplatiť ročný poplatok, ale ako lekárka stojí za to 🙂

sykorkauhliarka
18. jan 2017

aspon u nas v Ruzinove to prisne delia na obvody...neviem ako v inych castiach

uhnakova
18. jan 2017

Taketo informacie sa nezverejnuju na verejnych forach! Po tychto lekaroch idu urady. Odporucam vsetkym diskutujucim, ziadnych konkretnych lekarov neuvadzat. A pre @etiopia24, ak chces vediet konkretne info, pridaj sa do skupiny Neockujuce mamicky z Bratislavy.

bluka2
18. jan 2017

Ked chcete ist do etiopie, tak radsej zaockovat daj 🙂

etiopia24
autor
19. jan 2017

@bluka2 raz aj tam pôjdeme, s manželom určite 🙂 dovtedy mi stačí piť kávičku z Etiópie a budem spokojná ;)

ekobio
2. jún 2020

V Stupave je skvelá detská doktorka od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici