Detský kožný lekár

samimami777
4. mar 2024

Ahojte baby , 🙂 poslali nás s 2 mesačnou na kožné vyšetrenie chcela by som vedieť s akými kožnými lekármi ste spokojný u takto malých detí čo sa týka odbornosti, prístupu k maličkým deťom atď ideálne ak by boli špecializovaná kožná ambulancia na deti. Na lokalite nezáleží , môže byť čokoľvek či Skalica, Trnava , Bratislava , Nitra , Trenčín , kľudne Nové Zámky atď ... za dobrým lekárom nám nevadí kľudne aj 150km cestovať ani na cene nezáleží , pozeráme len na kvalitu. 🙂 Ďakujem dopredu za recenzie a skúsenosti ❤️

basulaak
4. mar 2024

@samimami777 pani doktorka Čárska v Petrzalke v BA. Chodim so synom, ma od narodenia velke znamienko na ruke. Je vyborna. Aj moja pediatricka ma pochvalila, ze som si vybrala vybornu koznu. Chodila som tam s malym uz ako s par mesacnym. Je citliva, pokojna, prihovori sa. Prijemna pani, asi okolo 40+

sasha871
27. mar 2024

@basulaak ahoj
Ja som hladala kožnú a nasla som dr Čarsku v PN je to ta ista?

basulaak
29. mar 2024

@sasha871 to nebude ona. Nasa je krastnym Natalia a sidli v Petrzalke v Bratislave.

katka33
14. júl 2024

@basulaak môžem sa opýtať, vezme nového pacienta aj na počkanie? Viete mi poskytnúť kontakt? 🙏 Ďakujem moc.

sasha871
14. júl 2024

@katka33 na stranke ma objednovkovy kalendar treba podla neho najblizsi termin my sme boli teraz a za mna super je odbornicka a pekne vysvetli potom napiste ako ste boli spoko

katka33
14. júl 2024

@sasha871 pozerala som, má voľný termín o 2 týždne a tiež iba 1, myslím, že to je urgentné a toľko čakať nemôžem. Budem skúšať

sasha871
14. júl 2024

@katka33 janby som tam isla teda osobne nwcakala by som a poprosila ju ci vas v twn dwn nemoze vysetrit ked si povybavuje pacientov

katka33
22. júl 2024

@sasha871 viete mi poradiť, ako sa dá termín zmeniť? Vypisuje mi vraj v zóne pacienta, ale tam mi zobrazí iba rezerváciu, nedá sa na to ani kliknúť nič 😑

sasha871
22. júl 2024

@katka33 skuste si zavolat do amb

katka33
22. júl 2024

@sasha871 nikde som nenašla tel číslo, celé divné