Nazdar maminy.
Neviete mi prosím vas poradit nejakeho suficientného detskeho gastroenterologa, nu ktorého budem cakat na termin celu vecnost? Nasa bambulka ma stale hnacky a uz naozaj neviem co robit. Sme na bezlaktozovej strave, ale evidentne to nebude problem. Vdaka
Bilushka, dakujem, dnes som sa tam objednala a dali mi najblizsi mozny termin a to 10. septembra. Bola si s nou spokojna?
Az 10. 9.?
Ja som tolko urcite necakala, ale mozno je to aj objednavane podla toho, s cim tam ides...
Dufam, ze budes spokojna, mne sa zdala byt dobra odbornicka, pomohla nam, velmi milo sa aj so sestrickou spravali k malemu, takze napriklad aj pri odbere krvi skoro neplakal.
Inak sme tam boli dva krat, tak ti neviem o nej vela napisat...
Nuz aj tak inu moznost nemam. Hned ideme na USG tak som zvedava. Inac dakujem ti pekne.
Rada som ti pomohla, snad budes spokojna a hlavne nech je mala skoro v poriadku 😉
Mudr. Krajčírová je super!!!
siska-ako ste dopadli?
evacka-mudr krajcirova tam uz nerobi ☹ aj my sme k nej chodili, teraz robi pediatrickuv sukromnom centre..... 9.11. ideme k dr szekyovej, uvidime, aka bude.....
my chodime k szekyovej,a som velmi nespokojna snu 😠 😠 😠
Ahoj,
my sme boli pred casom u Mudr. Bizikovej v Podunajskych Biskupiciach a na termin sme cakali tusim necele dva tyzdne, ak chces, poslem ti kontakt do IP 😉