ahojte potrebujem poradiť dobrého , vludneho a odborníka lekára / lekárku deského gastroenterológa čo berie čím skorej.Som z Bánoviec nad Bebravou ale nie je problém ísť autom hoc kam len nech je odborník fakt dobrý a berie hned poprípade do 2 týždnov.
Ahoj my sme boli na Antolskej u Mudr. Kremenovej. Cakacka bola 2 mesiace, doktorka aj sestricka boli super. Lekarka mi dokonca 2 x volala domov ako sa dari malemu, vysledky poslala postou domov aby sme tam nemuseli ist. Boli sme spokojni. Mali sme kontakt aj na Kramare ale tam je velmi vela deticiek z celeho Slovenska preto nam odporucili nemocnicu Antolsku
Tu je kontakt na doktorku a odporucam si o nej precitat aj na inych strankach hodnotenia pacientov 🙂 https://www.navstevalekara.sk/lekari/gastroente...
Ahoj.Nevie mi niekto poradiť kto pozná alebo mal problémi s trávením u 2ročnej dcérky ktorá má kyslé objemné stolice a všetky vyšetrenia u gastroenterologičky sú negatívne!!!Ešte ju kojím ale len na noc a ráno-keď jej dáme kravské,sojove,ovčie mlieko tak všetko vykaká a nič nestrávi.Alergiu na histamín nemá.Ďakujem za každú radu.Denisa a Aďka.
@denisakolnik dobry den, viem ze uz presiel rok, chcem sa opytat ako Vam to dopadlo, co sa zistilo, mali ste aj koliky? My sme mali kyslo zapachajuce stolice, koliky, malu boli po mlieku brucho, bola nam zistena klostritida
@maminadvochdievcat
Zdravim-zistili nám poruchu trávenia mliečnych cukrov ale ukázalo to až GFS vyšetrenie ktoré nám robili v celkovej anestéze...Mohla by som vedieť že ako vám zistili klostritídu? Vopred ďakujem za odpoveď.Dovi Denisa.
Ešte Vám poradím kúpte si Nutrilon Low Lactose-to je jediné mlieko ktoré strávime a zarábajte ho o jednu odmerku naviac čiže keď zarobite 150ml mlieka tak dávajte 6 odmeriek inak podľa krabice by ste mali dať len 5 ale malá to odmietala piť a keď som to ja ochutnala tak otras,veď ochutnajte na lyžičku či by ste to vy vypili.Zatim dovi Denisa.
@denisakolnik dobry den, prepacte ze odpovedam takto neskoro, dlho som tu nebola pre problemy s dcerou, closteidium zistili zo vzorky stolice ktoru vysetrovali na toxiny
Este pre doplnenie my mame uz uplny hydrolyzat neocate na predpis z gastra, zistili nam ze budeme zrejme celiatici a mozno aj na mlieko
@maminadvochdievcat Dobrý deň, chcem sa spýtať bližšie o tej klostritíde, ak môžte prosím, kľudne aj do súkromnej správy...aké boli prejavy, a liečba...ďakujem veľmi pekne za odpoveď
Ahojte neviete mi niekto dať kontakt na detské gastroenterológicke vyšetrenie v Košiciach ďakujem len takú čo zoberie synčeka už tento mesiac
@lenkalienkam Takeho, kto berie hned, nepoznam. V TN objednavaju az v dobe cca 3 mesiacov... My sme boli v BA na Kramaroch - u MUDr. Szekyovej - velmi mila a prijemna doktorka - urobila vsetky mozne vysetrenia a testy a prislo sa na diagnozu - sice to trvalo dlho, ale urobila maximum. Ale aj tam sme cakali na prve objednanie 3 mesiace - takze myslim,, ze taketo cakacky su takmer vsade.