Detský gastroenterológ

ghaneska
20. feb 2014

Prosím o vaše názory, potrebujem ísť s 10-ročnou - citlivou dcérkou ku gastrologičke. Ja mám celiakiu a u nej samozrejme je podozrenie, a tak určite budú trvať na biopsii, keď je tam genetická záťaž. Ale rada by som to najprv riešila cestou vyšetrenia z krvi a pod. - viete mi poradiť niekoho, kto vie citlivo a odborne pristupovať k deťom? Aby nemala strach z vyšetrenia už kvoli nepríjemnému prostrediu či vystupovaniu lekára alebo sestričky.
Ďakujem.

maznacik007
20. feb 2014

@ghaneska vzdy robia najprv krvne testy a az ked su pozitvne robia biopsiu .... a aj ked je geneticka zataz ... resp. preukazana pritomnost genov zodpovednych za celiakiu
my chodime na kramare tam vas pridelia podla obvodu

astonka
20. feb 2014

@ghaneska no skuste napisať mesto kde byvate....aby sme vas neposielali po celom slovensku...my so synom navštevujeme v našom meste som velmi spokojna...užasny pristup....Prešov-Mudr.Olexová

bombo
20. feb 2014

Najprv robia krvné testy + rozbor stolice. Na východe je najväčšou odborníčkou Mudr. Majorová, Olexová je síce milá, ale to je asi tak všetko. Celiakiu nám zisťoval aj alergológ z kožných testov a z krvi.

ghaneska
autor
20. feb 2014

@astonka Och to najdôležitejšie som zabudla .. KOŠICE .
Ďakujem 🙂

bombo
20. feb 2014

V Ke jednoznačne Majorová, lepšia tam nie je, máme to už otestované (bohužiaľ), je v nemocnici.
Držím prsty.

ajbka
31. júl 2018

Prosím kontakt na dr.Olexovu v Prešove, myslím adresu a či neviete ako čerpá dovolenku, neviem sa dovolať a adresy má uvedené 2. Ďakujem!