Prosím poradíte my? Hľadám detského fyzioterapeuta. Niekoho ozaj dobrého. Niekoho, kto vie, čo robí. Hocikde na SR, prídeme kam bude treba. Pre dvojročné dievčatko, ktoré má diastázu. Klasické cvičenie s našou fyzio robíme, ale nie sme spokojní. Chceli by sme pomoc aj od iného fyzio, kedže nevidíme vôbec zlepšenie ani po roku pravidelného cvičenia.
Ďakujem 🙂
@deti95060810 v 2rokoch vojtovka už nie.....úprimne 2ročné dieťa nebude vedieť cielene cvičiť cviky na diastázu....2ročné deti cvičia formou hry aby urobili daný pohyb ktorý treba- ale pri diastáze sa to veľmi nedá.....
@kristinadurbakova mne napadla fyziomama v trnave (www.fyziomama.com), sice osobnu skusenost nemam, ale pocula som len samu chvalu na nu
Syn má podobný problém, chodíme do PO k Dr. Pastircakovej. Detská rehabilitačná lekárka.
@deti95060810 nie ani sme necvičili, dcéra sa vyvinula diastázu v 6 mesiaci a vtedy už štvornožkovala, robili sme cvičenia na fit lopte a gymnastických kruhoch, či ľanovom rebríku, preto by som rada dostala aj názor niekho iného
@mogaa presne preto hľadáme druhého fyzio, možno vyskáša niečo nové, lepšie
My sme boli cielene v Trnave vo Fyziomama s 3 rocnym. Venovala sa nam hodinu, syna vysetrila, ukazala cviky, zodpovedala otazky. Bola velmi mila, syn pekne spolupracoval. Platili sme 30e. Ja odporucam. Velmi vela sme sa dozvedeli o nedostatkoch, o kt nam nik nepovedal (boli sme predtym u ortopeda a na rehabkach). Co ma oslabene, s cim to suvisi atd
@kristinadurbakova skuste fyzioterapeuta Zinchenko Serhii v poliklinike Družba v Trnave. Ma velmi dobre ohlasy a venuje sa aj detom. Ja sama som bola jeho pacientkou, sice som riesila chrbat, ale mozem vrelo odporucit. Empaticky a odborny pristup, ktory casto nasim doktorom chyba.
možno napíšem blbosť,ale to cvičíte vojtovku?