Detský chirurg v Nitre

ildiko28
30. jan 2018

Ahojte maminky, pozná niekto detského chirurga Dr. Igora Prekopa v Nitre? Mám ísť k nemu na vyšetrenie so synčekom, pretože mu asi treba vybrať slepé črevo. Ak ho niekto pozná, aký je lekár, aký má prístup k detom?
DAkujem za všetky informácie.

danielak84
30. jan 2018

@ildiko28 ahoj.Ja sa prave zajtra chystam k nemu s malym na kontrolu kedze robi iba v stredu.Videla som ho len raz ale na mna posobil velmi dobre,taky srandista a aj k malemu sa spraval pekne.

ildiko28
autor
30. jan 2018

@danielak84 Dakujem. A prosím Ta, nevieš náhodou, prijíma hned aj v ten deň. Napr. ked mu zavolám zajtra ráno ešte v ten deň by nás mohol prijať? Alebo dáva termín na daľší týždeň.

michaelkanr
30. jan 2018

Operoval mojho maleho na pruh, boli sme velmi spokojni-je prijemny ako clovek a aj odbornik, predtym na prvy raz diagnostikoval invaginovane crevo (doktori si nas podavali od dveri k dveram) a skorym zasahom asi aj zachranil zivot.

danielak84
30. jan 2018

@ildiko28 ja som sa neobjednavala a tusim ani sa neda kedze robi len stredy.Treba prist rano a cakat kym budes na rade.

ildiko28
autor
30. jan 2018

@danielak84 aha, lebo na tejto web stránke je napísané, že sa treba objednať v stredu, že bez toho neprijímajú:
http://www.fnnitra.sk/fnnitra/index.php/ambulan...

zuskamagic
30. jan 2018

Synovi operoval pruh pred 3 rokmi a boli sme s nim spokojni... a co sa tyka vysetrenia, nas k nemu poslal urolog a bola akurat streda tak sme sa tam isli len pozriet ze ked tak sa objedname a hned nas zobral aj ked uz mu akurat skoncili ordinacne hodiny

nivea777
30. jan 2018

@danielak84 cize tam neexistuje nieco take ze male deti ( do roka) vezme mimo radu?? Také dieta vela nevydrzi čakať

danielak84
30. jan 2018

@nivea777 ja som tiez volala koli objednaniu a sestricka hovorila ze sa neda objednat lebo doktor ma toho vela a ked ma necakanu operaciu tak nemoze vysetrovat v ordinacii.Male deti neuprednostnuju,musis si vyckat kym budes na rade.

ildiko28
autor
31. jan 2018

@danielak84 ja som dneska tiež volala tam a hovorili, že ked má chronické slepé črevo, tak tam môžeme ísť hociktorý deň na chirurgickú ambulanciu a doktor ho vyšetrí

nivea777
31. jan 2018

@danielak84 tak to dufam,ze budeme moct ist niekam inam kde nebudeme musiet cakat lebo si naozaj neviem predstavit stravit pol dna s malym dietatom niekde v ambulancii...Ten by tam narobil krik riadne a hlavne neviem kde by som mu tam davala jest

ildiko28
autor
31. jan 2018

Tak podľa mňa to je absurdné, že neuprednostňujú malé deti. Ved takému malému dietatku sa ani nedá vysvetliť aby počkalo na rad. Bože....

danielak84
31. jan 2018

@ildiko28 akutne pripady asi berie hocikedy,moj nastastie ma len malicku herniu a zatial netreba robit nic len sledovat.Ja som bola dnes a to cakanie sa da zvladnut.Ked pride dr tak to uz ide rychlo,len nikto nevie kedy pride.

nivea777
31. jan 2018

@danielak84 len si to neviem predstavit..kde by som mu tam robila mliečko,zohriala kašičku,prebalovala.. kde by spal atd takze mne by najviac vyhovovalo keby nas objedna na cas ked aj za peniaze

rybjar
7. jún 2018

@danielak84 ahoj, prosim Ta, ma v ambulancii aj sono? vdaka 🙂

danielak84
8. jún 2018

@rybjar ahoj.Tak to ti neviem povedat ale skus zavolat a popytat sa.