Detská urologická amulancia na Kramároch

1104
25. feb 2014

Ahoj chodi niekto na urologiu na Kramare? Dnes rano som tam volala a povedali mi ze od noveho roka si rano treba zobrat cislo.Ak pojdeme okolo deviatej ujde sa nam este cisielko?

pammy
25. feb 2014

predpokladam, ze ano. prednost maju deti do 3 mesiacov a deti, ktore nastupju na pobyt v nemocnici. ordinuje sa od 9.00.

1104
autor
25. feb 2014

@pammy No neviem minule ked sme boli mali sme vtedy 6 tyzdnou a musela som sa poriadne rozculit aby nas zobrali skorej ☹

vonicka
26. feb 2014

@1104 - mne povedali, ze niektore dni tam uz o 11 nikto v cakarni nesedi, ale ked som tam bola ja, bola to katastrofa, cakaren PLNA deti este o pol 11, brali vtedy len poradove cislo 2....

katkavv
26. feb 2014

@1104 da sa tam objednat na presny cas za poplatok, ale teraz neviem, ci je to 10 alebo 20 eur

1104
autor
26. feb 2014

@katkavv veď som aj chcela ale mali termín až na júúún.

1104
autor
26. feb 2014

@vonicka no skvelé čo tam budem robiť so 7 mesačným tak dlho? Kedy ste isli vy, aké číslo sa vám ušlo?

vonicka
26. feb 2014

my sme boli objednani este rok dozadu a tieto objednavky zatial stale platili, brali nas v podstate takmer nacas. mam ist o 6 tyzdnov na kontrolu a kedze byvam blizko, pojdem tam a uvidim, ci tam dany den ostanem. inak so 7 mesacnym ti toto vobec nezavidim. my sme raz boli so 4 mesacnym na gastro a to bolo peklo cakat tak dlho. neviem co s nim budes robit, lebo nikam ho tam moc nemozes polozit, resp. iba na prebalovaci pult, ktory tam maju

1104
autor
26. feb 2014

@vonicka tak ja skor ako o pol osmej nemozem vyrazit z domu lebo beriem dceru do skoly a kedze to mam asi 40 km tak skor ako o pol deviatej tam nedorazim. Myslis ze sa mi ujde este cislo?

d_i_c
26. feb 2014

My tam ideme v Máji ležať ... ako to tam vyzerá cenovo, neviete ??? 🙂

oliverka
26. feb 2014

@1104
Číslo sa ti ujde. Mám známu, ktorá dochádza z Rimavskej Soboty a ujde sa im aj o okolo 9,30 h. Je zlé, že človek to ťažko odhaduje, lebo stať sa môže čokoľvek. My sme tam boli naposledy v decembri, ale boli sme ešte objednaní a popri tom brali už aj na čísla.

@d_i_c
Ako myslíš cenovo? Do 3 rokov ako sprievod neplatíš, ale máš to bez stravy. Ak chceš vedieť niečo konkrétne, napíš mi do IP.

maznacik007
26. feb 2014

@oliverka plati aj do troch rokov ak chce byt s dietatom na izbe .... tam plati ten priplatok ... maju to aj vo svojom cenniku, neplati ak bude na izbe matiek a ma dieta do troch rokov ... 😉

my ked sme chodili na tuto ambulanciu tak sme necakali dlho ... nas poslala pediatricka mal zapal ... a potom sme chodili obden na cistenia .... brali nas popredu ... a ti co sli na kontroly cakali... sestra tam chodila s malym ale jemu robili aj obriezku ...

oliverka
26. feb 2014

@maznacik007 Aký cenník máš na mysli? Boli sme tam na operácii v r. 2013 a sprievod do 3 rokov neplatil. 😉 Platí sa nadštandardná izba, ale tá je stále plná. Najlepšie je spýtať sa hneď pri objednávaní na operáciu sekretárky, či je nadštandard voľný. Sú 2 takéto izby, jedna má WC len pre seba, druhá spoločné s inou izbou. Ostatné izby majú WC na chodbe.

oliverka
26. feb 2014

@maznacik007 Aby si verila, kopírujem zo stránky DFNsP:
Dieťa za hospitalizáciu neplatí, rovnako ani rodičia dieťaťa do 3 rokov ubytovaní s dieťaťom na izbe.
Koniec citátu 😉

d_i_c
27. feb 2014

Poslali by ste mi link na tú ich stránku ? 🙂 Vďaka :-*

mammaroma
27. feb 2014

@d_i_c
Link, kde na konci je cenník ubytovania sprievodcu:
http://download.dfnsp.sk/dokumenty/cennik_plate...
Link na detskú urológiu:
http://www.dfnsp.sk/2013/index.php/kliniky-a-od...

bosorkabb
27. feb 2014

My ideme v marci na zákrok.
V decembri keď sme boli prišli sme o 8:30 a pohode,boli aj taký ktorý prišli po nás a číslo mali.