Detská očná lekárka v Trenčíne

1mina
2. máj 2019

Prosim vas neviete v okoli trencin/banovce/ilava o nejakej dobrej detskej ocnej ? V nemocnici mi povedali ze najskor na decemcer nech skusim inde zatial vsade kam som.volala take malicke dieta neberu (10mesiacov)

klaudia_kaja
2. máj 2019

Skús Dr Vidanova na Sihoti berie aj deti 🙂

1mina
autor
2. máj 2019

@klaudia_kaja tej som.volala povedali mi ze take male neberie 😏

klaudia_kaja
2. máj 2019

@1mina ja som tam bola s ročným synom 🙂 tak to je divné koľko ma tvoje maličké?

erienka
2. máj 2019

@1mina v TN v nemocnici ordinuje mudr. cagalova, my k nej chodime, je velmi dobra s detmi. Len sa dlho caka na termin.

petra7481
2. máj 2019

@1mina v turnej si neskusala? Je súkromná ale je super...Ale neviem či berie deti

1mina
autor
2. máj 2019

@klaudia_kaja ona mala teraz 10 mesiacov t ptt.kludne by ma.mohla za dva mesiace objednat 🤷‍♀️ ale teraz po pravde uz nie som si ista ja som.dnes obvolala tolko klinik.niekde mi povedali ze take male neberu a niekde ze nemaju pristroje na vysetrenie strabizmu 🤔

erienka
2. máj 2019

@1mina ja som u tej cagalovej bola, ked mala mladsia dcera este menej ako 10 mesiacov

1mina
autor
2. máj 2019

@erienka ano tam som sa dnes dovolala a povedali vraj ona tusim ze konci a namiesto nej ze pridu nejaky dvaja novy ? A ze teda by mi dali termin az na december ze nech skusim najpr inde

erienka
2. máj 2019

@1mina to som nevedela, ze konci. My tam ideme v oktobri, volala som jej v marci, takze velmi dlho sa u nej caka. A vavrovu si skusala? Ta mi dala termin uz o dva tyzdne na to, ako som volala

andrea1815
9. máj 2019

@1mina Dobrý deň. Neviem či je to aktuálne ešte. Pokiaľ hľadáte dobrého očného lekára jednoznačne vám odporúčam aby ste sa orientovali rovno na prof.Gerinca do Bratislavy. Moj syn má albinizmus a s tym je spojený aj nystagmus a chodili sme k Cagalovej. Teraz má 1,5roka. Od pol roka jeho veku sme jej hovorili ze nevidí dobre do diaľky že to na ňom pozorujeme. Jej odpoveď bola že musime čakať kym bude čitať obrazky kludne aj do 3 rokov. Ze nystagmus sa vyvija a takymto malym derom sa okuliare nedavaju. Ked som jej povedala ze ved aj v zahranici nosia male deti okuliare pod 1 rok veku odpoved bola ze to musia byť slnečné. Ked sa mu to na nase naliehanie pokusila odmerat samozrejme plakal nechcel sediet pozerat sa tam uz vobec. Na ten jej pohlad nezabudnem že vidite ja som to hovorila....ano viem že sa tu ódy pišu na tuto lekarku na jej pristup aj pristup sestričky. Obe su mile. To maju pravdu. Nas s manželom tento jej postoj velmi sklamal najma po konzultacii u prof Gerinca kt povedal že nie je na čo čakať okuliare potrebuje čo najskor aby si na ne zvykol, mohol ich mat uz od pol roka.Ja som sa včera vratila z nemocnice na Kramaroch kde mu robili vyšetrenie zraku v narkoze aj s predpisom na okuliare. Boli tam detičky s roznymi diagnozami. Priestory nie su sice topka, pristup niektorych sestriciek tiez nie je bohvie čo ale lekari su tam všetci naozaj odbornici. Jednoznacne vam odporucam ist tam alebo ešte v Žiline je Strnadová k nej chodí známy s deťmi a myslim si že je taka ista dobra odbornička ako týto v Bratislave.
Ak mate viac otazok kludne mi napište. Z našej skusenosti ale Cagalovú neodporúčame v žiadnom pripade.

betty35
13. máj 2019

Dobrý deň, neviem či je to len môj problém a problém telefónneho čísla, ale Mudr.Cagalovej sa vôbec nemôžem dovolať. Viem, že objednávacie hodiny sú Po-St od 13:00-15:00, avšak ani v tomto čase mi to nezdvíhajú. Nemáte, prosím, na ňu nejaký iný kontakt? Ak hej, kľudne píšte IP, budem vďačná. Inak Mudr. Vavrovú som ja osobne skúšala, ale hneď mi povedali, že sa mám orientovať na nemocnicu.