Detská neurologička v Petržalke

havedka
7. jan 2010

Pozna niekto detsku neurologicku v Petrzalke?Musim ist s malym ,doteraz som chodila k Mudr.Taligovej ale niesom s nou spokojne,tak potrebujem novu

egyptanka
7. jan 2010

havedka, napodobne Taligova je hrozna ... ja by som bola ochotna ist aj mimo Petrzalky ked budem mat zaruku, ze je dobry.
ty si preco nebola spokojna s Taligovou?

m.zubarka
7. jan 2010

nam poradila logopedicka vybornu detsku neurologicku - MUDr.Ostrihonova. Je velmi mila aj dobry odbornik.

egyptanka
7. jan 2010

zubarka a kde ordinuje?

pedroma
7. jan 2010

v Sinalgis-e, na Miletičke. Maju tusim aj svoju web stranku, pod rovnakym nazvom.

havedka
autor
7. jan 2010

Egyptanka taligova vybera 10euro za vysetrenie,uz len to je divne,a to vysetrenie stoji za nic,malemu dokonca aj spadol,a pise veci ako ze maly nespolupracuje ked som tam s nim bola a vsetko co chcela spravil,tu v petrzalke uz neni ziadna normalna?

egyptanka
8. jan 2010

havedka, hej ten poplatok je o hubu, sama ta objedna na urcity cas a chce ten poplatok ... ja mam normalne chut to riesit cez Urad na dohlad nad zdravotnou starostlivostou (ci ako sa ten urad vola) ... ani raz mi nedala doklad ... ved to su peniaze do jej vrecka.
Ked si to takto vypyta od 5 ludi denne ... tak za mesiac si "privyrobi"peknu nezdanenu sumicku ... vrrrrr.

havedka
autor
11. jan 2010

Aj ja mam chut to dat vyssie,Taligovu,prave teray musim ist s m alym ku neurologicke a nemam kam ist len zasa ku nej,nepoznate daaku fajn normalnu neurologicku?Najlepsie v Petrzalke ? ☹

lola13
12. jan 2010

dobry den tak do tejto debaty sa neda nezapojit mi chodime tiez k taligovej a objednavali sme sa telefonicky tiez mi hovorila za jej musim dat 10 eu ked pridem, tak som jej volala ze ja sa teda neobjednam ale pockam a ked sme prisli spravala sa k nam otrasne prve co nam povedala ze nas vobec ani nemusi zobrat dnes lebo sa nemusime dostat na radu no zurila strasne ze som jej nedala do vacku ked sme prisli dnu nasla melemu kopec veci ktore nerobi mal 1 apol a ze nerozprava ze je pozadu a ine veci na antolskej je zevraj tiez detsky neurolog ale este sme sa tam neboli pozriet .

zuzana923
23. mar 2010

Na pani odbornicku taligovu by som len naplula, moj syn bol nedonosenym dietatkom a museli sme teda na detsku neurologiu chodit / najprv sne chodili na Antolsku, ale tam po nejakom case odisla celkom mila doktorka na MD a museli sme nastupit k tejto bestii. Chodili sme kazdy mesiac a zakazdym si pytala 10.- eur potvrdenku nedala a ked som ich pytala, tak ma odbila vetou, ze ona ma vysoku skolu a na 10.- eur + 160,- Sk od poistovne za vykon ma narok / vzhladom na komfort a dosiahnute vzdelanie. Moj muz je tiez doktor ale je aji idiot, ked nema za cca 30 min 450.- v korunach. A to ma vzdelanie vyssie ako tato akoze odbornicka. Potom mi oznamila, ze teda nemusim platit, ked nato neeeemame / arogantna bola pritom celkom dost a na otazku ze preco od niekoho pyta a od niekoho nie sa vyjadrila, ze niektore mamy zo seba robia chudobne chuderky, ktore si najprv daju vysetrit dieta a potom povedia, ze nemaju peniaze. Vsetko ide do jej kapsy. Vrchol bol ked som pri jej liecbe dala prekonzultovat odporucany liek / po konzultacii mi odporucaci dat na nu staznost / malemu sa sekla v predpisani lieku / bol vhodny pre deti okolo 10 rokov a moj maly mal 11 mesiacov a davkovanie 3x presvihla / po prvom podani odporucaneho lieku by som si dieta zabila, alebo urobila z neho komatika. Ked som jej to prisla povedat, obvinila ma, ze nemam k nej doveru a povedala, ze ak nesuhlasim s podavanim lieku podla jej odporucania nemam uz ani chodit. Tak sme uz neprisli a nakoniec maly bude mat na zaciatku aprila 2 roky / vyvija sa normalne, rozprava a take veci co mi prognozovala sa vobec nestali. Dokonca neodporucala dat syna do jasli, lebo by z neho vyrastol maly neurotik. Kazdu mamku, ktora k nej chodila som upozornovala na neopravnene platby a aj jej postup / mala by sa hanbit / vyuziva to, ze je malo detskych neurologov / keby teraz videla mojho syna / neodvazila by sa povedat, ze toto ma byt to tazko zvladnutelne a mentalne zaostale dieta, ktore nespi a plieska sa o zem. je to hanba, ze takejto akoze odbornicke musime davat deti na vysetrenie / po kazdej navsteve u nej som plakala.

romanelka2
29. mar 2010

Ahojte ani ja snou nemam dobru skusenost mna tam odoslal pediater lebo dcerka mala 1,2 mesiac a este mi nechodila tak pre istotu cakala som tam 2,5 hodiny a nevzala ma tak som sa objednala odomna zobrala 15 eur a nedala ziadne potvrdenie!!! A le chvala bohu dcerka je zdrava!!! Na kramaroch je dobry neurolog a zda sa mi ze ma aj ambulancie je velmi dobry vola sa MEGO. Skuste.

subidubi
5. mar 2011

ahojte, k tejto téme, resp. priamo k dr. T******!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi nedá nereagovať, chodíme k nej, vzdy vypýta 10€, ani neviem ze je možnosť prísť tam bez objednania a bez platenia, ako tu spomínate. Samozrejme že blok nedá, a celé vyšetrenie je o tom ako rýchlo zhrabnúť 10€, žiadne rady ako zlepšiť nejakým základným cvikom napredovanie. Žiadny záujem pomôcť dieťaťu. Som maximálne nespokojná, už k nej nepôjdem, až v 10 mesiacoch nás poslala na "cvičenie", a to som sa jej v 7.mesiacoch pýtala ci netreba. jaj som z toho dosť vytočená, uz som sa objednala v Sinalgise.

habibi78
6. mar 2011

ja mam so spominanou lekarkou T...... rovnaku skusenost, otraaaaaaaaaaaaaaaaaas...... 😠 😠
kazala malej vyzliect sa a prejst k dveram, este predtym ju chytila za ruku.... a dcera nema rada ak ju chytaju cudzi ludia...., tak jej odpovedala tichym hlasom s pohladom do zeme "NEJDEM" do lekarky ako keby voslo sto certov, zacala mi vykladat, ze je rozmaznana a trucovita a optala sa ma, ci ju sem tam zmlatim..... som na nu pozrela ze co???????
a ona ze to musim, lebo inak mi prerastie cez hlavu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Detska neurologicka mi odporucila mlatit dieta!!!!
Tak som sa nadychla, povedala jej svoj nazor, hodila na stol peniaze, vypytala doklad o zaplateni, vzala spravu a tresla som dvermi!!!!!
K nej uz nepojdem ani keby bola jedina na svete!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠

dovtedy sme chodili do Sinalgisu, ale tam by sme na termin cakali viac ako mesiac, ja som spravu o vysetreni potrebovala do tyzdna.... v Sinalgise je uuuuuuplne iny pristup, pokoj, klud, dobra nalada.... nebola som tam raz, chodili sme tam dva roky, vzdy som bola spokojna.... takze nabuduce budem cakat na termin aj dva mesiace.....

jana_rybka
7. mar 2011

@habibi78
@subidubi
@zuzana923 ....toto ked som si precitala, mam dost!!!! Baby, fakt by ju bolo treba riesit a podat na nu staznost, ved takto sa nemoze spravat. No mne keby povedala, ze mam bit dieta, tak by som sa jej povedala, ze bitku by mala dostavat ona a nie dieta, za taketo spravanie!!!! A to uz nehovorim o ostatnom, ja by som taketo spravanie len tak nenechala, ako moze robit neurologicku???? Na tuto temu som nadabila uplnou nahodou, nastastie neurologicku sme zatial nepotrebovali, no vytaca ma taketo spravanie tzv. lekarov...

simema
7. mar 2011

ja som s dcérou k nej chodila síce pred 6 rokmi,vtedy sa neplatilo,ale bola príjemná a hlavne milá k malej, som prekvapená teraz čo som čítala z jej správania.Našťastie už neurologičku nepotrebujeme. 🙂

meiwe
8. mar 2011

k taligovej sme chodili s Tobkom ,,,odbornicka uzasna maly ma dost tazke diagnozi -DMO,epi,microcephalia,,,,,ale jej zaver ziaden ked sme mali ist k nej na meranie epi hladin tak v 40 stupnoch v lete sme sa hnali na vysetrenie kde nam sestricka oznamila ze lekarka tam neni a ze epi pristroj nefunguje dovi dopo....no dieta spotene ako mys mama spotena ako mys hnali sme sa cez pol mesta a pritom cislo sme jej diktovali vtedy sme sa nahnevali a isli do sinalgisu,kde chodime doteraz a sme spokojny ako nikdo....s dr mame uzasne vztahy...su mily a ustretovy 😅

linduska27
9. mar 2011

baby ja som v šoku nas k nej poslal pediatricka a uz cez telefon ma nasrala 😠 😠 😠 😠 som zvedava ako u nej dopadneme

zaria611
9. mar 2011

tiez odprucam Sinalgis. My sme boli smalou na Kramaroch a to bol tiez des! neurologicka si protirecila a ani ju nezaujimala ziadna rodinna anamneza,ci mame v rodine epileptikov atd..nic,otras..urcite by som sial do Sinalgisu na tvojom mieste

linduska27
9. mar 2011

@zaria611 a kolko sa tam plati za vysetrenie v tom Sinalgise? alebo sa tam da ist aj bez objednania?

linduska27
9. mar 2011

@zaria611 na stránke majú že prvé neurologické vyšetrenie 20 € to je aktuálne aj pre dieťa? tak to je aký luxus

zaria611
9. mar 2011

@linduska27 vies co treba sa objednat, ja som tam volala ale dali nam termin az o mesiac,tak sme bohuzial museli ist rychlo na Kramare. najlesoie je tam zavolat si a popytat sa ohladom tych cien. Ono to je sukromne centrum,ale maju aj zmuvy s niektorymi positovnami. tak vies ako to je dnes,za dobry pristup sa plati,ale treba si to zistit ako toje stym platenim.a hlavne mas to bez cakania,objednaju ta na presny cas. ja som bola naozaj z tych kramarov zhrozena ,uz sestricka ma hned vytocila. nastastie sme tam uz nemuseli ist,teda lepsie povedane,nevedia,co malej bolo

linduska27
9. mar 2011

@zaria611 ďakujem ze info no ja som si aj v teho zaplatila starostlivosť a teda okrem toho že som bola objednaná na čas (a to som si vždy vydupala aby som mohla ísť poobede lebo stále ma chcel dávať na doobedie) nejaký lepší prístup nebol tak už som aj k tomuto skeptická lebo už to tí doktori berú ako samozrejmosť že si zaplatíš ale zabúdajú na to že sa majú normálne správať..

zaria611
9. mar 2011

@linduska27 ja som si tiez platila v tehotenstve a nastasite tam to brali tak,nas zakaznik nas pan,takze som bola spokojna. a s tou neurologiou by som naozaj nevahala a isla tam. neviem,ci mate nieco surne,ale ak mozete cakat urcite by som si pockala na ten Sinalgis.

linduska27
9. mar 2011

@zaria611 no pediatricka povedala ze cim skor tym lepsie lebo maly velmi rad spava na jednej strane a ze je to lepsie riesit hned ked je este taky malinky skusim tam zavolat a opytat sa ze na kedy maju volny termin ale ked o mesiac ci dva tak to je neskoro..

1marcela1
16. mar 2011

Aj ja som vcera navstivila ambulanciu MUDr.Taligovej a poplatok som neplatila. Samozrejme, ze ho chcela, len ked som jej povedala, ze chcem potvrdenku s presnou specifikaciou, za aky konkretny ukon je platba, tak ma poslal prec, ze nemusim platit. / Bola tost vytocena/ 😠 Radim vsetkym, aby si pytali potvrdenku a rozhodne sa treba obratit na Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou.

danaa
17. mar 2011

ahojte, rada by som pridala svoju skusenost k mudr taligovej - co sa tyka vysetrenia alebo diagnostiky mojej dcerky to prebehlo ok. ide mi vsak o to, ze aj od nas chcela poplatok za objednavku na presny cas. odmietla som sa objednat, ze mozem prist v ordinacnych hodinach a nerobi mi problem pockat. mudr reagovala, ze ona ma pacientov iba na presne terminy a ten je za poplatok!!! nedala som sa a opytala som na na ordinacne hodiny na dverach a akym pravom berie este peniaze za termin, ktory je v ordinacnych hodinach a pripomenula som je papier na dverach, ktory tiez nie je "kosher"...
iba pre zaujimavost: na A4 je napisane: pred vstupom do ambulancie si pripravte: 1. vymenny listok od obvodneho lekara, 2. karticku poistenca, 3. dobrovolny prispevok. !!!! tak toto hovori za vsetko. co sa tyka odbornosti, neviem posudit, boli sme na rychlej bezproblemovej kontrole. preto nemam blizsie a hlbsie skusenosti. inak bolo mi luto ze som ten letak neodfotila a nezavesila na net.... este sa vratim - ked som sa ohradila, tak som neplatila !!! drzim vam vsetkym palce a nedajte sa obalamutit. podla mna nema pravo si pytat peniaze. mozno sa mylim, ale ja som jej peniaze nedala.

mimiri
21. mar 2011

ahojte. mna nenapadlo odmietnut zaplatit. poslali nas na neurologiu kvoli tomu ze maly nedvihal hlavicku ked mal 3 mesiace. kym sa dostal kvoli tomu na rehabilitaciu ked mal 4 mesiace - uz dvihal hlavicku aj pretacal sa. jeho diagnoza bola hypotonia a hypermobilita - podla mna zbytocne na sledovanie na neurologii, aj podla kamaratky neurologicky pre dospelych. neurologicka Taligova, nas vsak zacala volat kazde 3 mesiace na kontroly. dvakrat som zaplatila po 10 euro, nenapadlo ma namietat aj ked ma rozculilo, ze som nedostala ziadny doklad o zaplateni. naposledy sme boli na kontrole pred vianocami ked mal pol roka. dozvedela som sa akurat, ze maly je sikovny a ze ked je taky zivy ze mam davat pozor aby mi nespadol a neudrel si hlavicku. nic nove pod slnkom - to viem aj bez lekara. dalsi termin sme mali v polovici marca, nemala som pri sebe peniaze, tak som jej povedala ze ak mam platit 10 euro, ze nech nas objedna na inokedy - tolko ochoty - dostali sme termin o par dni. poradila som sa este s rehabilitacnou sestrou a pediatrickou a neurologicke som oznamila ze nepridem.

katinka201
28. jún 2011

ahojte, ja by som tiež potrebovala poradiť dobrého detského neurologa v baratislave. My chodíme už 2 roky na kramáre ku Kolníkovej, ale tiež niesom spokojná, nič s ním nerobí, chodíme sa tam vždy po pol roku ukázať. Problém môjho syna je že má 4,5roka a vôbec nerozpráva, už som zúfalá. Ďakujem

dana33
28. jún 2011

Ahojte ,tak vidim,že sa Taligova nepolepšila a stale pyta peniaze a nedava doklad,no nič,my ku nej už nechodime,chodime do Sinalgisu na Miletičovej,zaplatite tiež poplatok podla toho,čo sa vašim detom robi,ake vyšetrenie,ale pristup je 100 : 1 ,samozrejme v neprospech DR. Taligovej.

slivocka123
28. sep 2011

Neda mi nenapisat moju skusenost s tzv. Dr. Taligovou. Akurat dnes sme boli na vysetreni, pretoze moj 18 mesacny syncek mava nocne desy. Odchadzala som od nej s placom, vytocena a k tomu vsetkemu sme sa este aj pohadali kvoli nej s manzelom. Maleho kojim. Povedala mi, ze je to patologicke, avsak potom mi povedala len tak medzi recou, ze ona sama kojila do 2,5 roka. Chcela od maleho aby presiel odo mna k otcovi, ktory stal pri dverach. Maly sa vybral, ale v polceste sa vratil. Nato povedala "uzasna" doktorka, ze to je chore, pretoze maly je na mna privelmi zavisly. Pytam sa, na kom ma byt 1,5 rocne dieta zavisle, ked nie na svojej mamine?
Odchadzali sme s tym, ze maly ma nocne desy preto, lebo ho kojim a je na mne hrozne zavisly. A to vsetko podotykam za 10,- eur bez potvrdenky. (okrem toho, co si vyuctuje z poistovne)
Som maximalne vytocena. Dr. Taligovu v ziadnom pripade nikomu neodporucam.

dana33
28. sep 2011

@slivocka123 ;no vidim,že sa nič nezmenilo...teda k lepšiemu ovšem... 😒