ahojte poradite mi nejaku? Boli sme u Mudr. Chocholovej, 2x som sa tam trepala s malou, ani ju neprehliadla, 4 hodiny sme tam cakali. Nakoniec jej nespravila sono ani nic, iba sme sa porozpravali a sli domov. zbytocne som tam vobec s dietatom sla .. Pripadne ake mate s nou skusenosti?
mudr kizekova, kramare. je vyborna
@zrn tiez sme chodili k dr. klacasnej. sono nerobi, hned vedla je sonografia, ale tiez si musis vybavit vymenny listok a vystat radu, najlepsie si dohodnut termin na obe veci naraz.... a vacsinou s dietatom nerobi nic, len nosis moc, pokecas si s nou a ides domov... ja som potom uz s malou prestala chodit, pekne sla do skolky a ja si vysediet radu k doktorke...
To fakt? Uha to mi je luto ...
Dnes som bola u MUDr Klacanskej. Je super, som velmi spokojna! Mily pristup, vsetko mi pekne vysvetlila a na vysetrenie na ktore sme na kramaroch cakali pol roka bez uspechu ideme uz zajtra! Odporucam velmi
ahoj,
ja mam s dr.Chocholovou dobru skusenost, malu vzdy vysetrila a este aj poslala na ine vysetrenia, ja som s nou bola cez sviatky,ked som s malou bola na kontrolnych odberoch krvi. inak chodime k prof.Podrackej, tieto obe maju moju malu.
@zuzika_tr ahoj p.Dr Klacanska na antolskej velmi dobra doktorka vrelo odpurucam chodim k nej so svojim synom.