Detská gynekologička - západné Slovensko

hrusticka
22. mar 2022

Dobrý deň, prosím viete mi poradiť, hľadám pre 13ročnú dcéru detskú gynekologičku na západnom Slovensku.
Bývame v Trnave kde žiadna gynekologička a ani gynekológ nemá vraj licenciu na vyšetrovanie detí. Hľadám gynekologičku lebo dcéra sa mi pred mužom nevyzlečie. Skúšala som i BA ale zatiaľ som sa stretla s tým, že som mimo región a mám hľadať niekde inde, prípadne jedna pani Dr. mi navrhla volať o mesiac a možno na jún mi dá termín. Dcéra má zdravotný problém ktorý musím riešiť teraz a nie o mesiace.
Ďakujem veľmi pekne za rady.

evkamotka
22. mar 2022

@hrusticka skus sa spytat na fb trnavy. Ani sukromna nevezme? Alebo ak je to akutne, "zneuzit" pohotovost?

hrusticka
autor
22. mar 2022

@evkamotka Ďakujem, Pohotovosť? zvážim. 🙂 dík

markaterka
22. mar 2022

Skús v zm MUDr. Klimekova

xiaomi_
22. mar 2022

@hrusticka nezaručujem , ale skuste 0905 188 326
MUDr. Peter Kubranský, s.r.o.
92001 Piešťany

modro_zelena
22. mar 2022

Ahoj ja som od detstva chodila do NZ k dr. Vargovej. Vysetruje aj deticky a je skvela naozaj. Len z Trnavy neviem ci to bude pre teba ideal riesenie.

kris_y
22. mar 2022

@hrusticka Mala som s dcérou podobný problém. V TT detský gynekológ nie je, v BA nás nechceli zobrať, vraj TT det. gynekológa ma... na VÚC boli uvedené nesprávne informácie... nakoniec nás nasmerovali k MUDr. Kubranskému - ordinuje aj v HC, aj v PN. Ochotne nás zobral.

querry
22. mar 2022

@hrusticka Skúste Dr. Jela Kubalová, Trenčín, poliklinika Juh, vyšetruje aj deti, erudovaná aj príjemná Dr.

hrusticka
autor
22. mar 2022

@markaterka Ďakujem veľmi pekne

hrusticka
autor
22. mar 2022

@xiaomi_ Ďakujem, ako prvé hľadám ženu, ďakujem

hrusticka
autor
22. mar 2022

@modro_zelena Ďakujem, je to trošku ďalej ale i to je riešenie. dík

hrusticka
autor
22. mar 2022

@xiaomi_ ďakujem, Mudr. Semanová deti nevyšetruje. to mám overené.

hrusticka
autor
22. mar 2022

@querry Ďakujem veľmi pekne, vyskúšam.

xiaomi_
26. mar 2022

@hrusticka neviem ci si uz nasla, teraz som pozerala telefonny zoznam nemocnice Trnava a je tam amb.detskej gynekológie telefon 033 5938573

plnenapaprika
26. mar 2022

@hrusticka bozikova, gyncentrum, digital park