Detská gynekologička vo Zvolene

biotechno
8. máj 2017

Ahojte,chcem sa opytat,ci ma niektorá z Vás skúsenosť s detskou gynekologickou Mudr. Olajcovou vo Zvolene?Zaujima ma hlavne,aky ma pristup k detickam.Potrebujem ist s dcerkou na vyšetrenie a mam tak trochu obavy😉 Zaujima ma aj ako ste k nej objednali,ci staci zavolat a dostanem termin alebo ak je to akutne,ci vezme hned.Dakujem za vsetky rady.

seahorse27
8. máj 2017

Ahoj. Mam s nou osobnu skusenost len ako s dospelackou gynekologickou, co sa tyka pristupu k detom - to mam len sprostredkovane info. Takze k dospelym zenam - pacientkam je priama, vecna, vsetko podrobne vysvetli, odpoveda na otazky, ku mne sa spravala normalne. Ja nepotrebujem od lekara mojkanie a chlacholenie, staci mi normalny pristup s respektom a potrebnymi informáciami a to som od nej aj dostala. K detom je vraj v pohode, mila, urcite sa nemas coho bat. Treba sa objednat, detsku gyndu robi tusim len piatky.

biotechno
autor
8. máj 2017

@seahorse27 dakujem velmi pekne,zajtra zavolam a uvidim.To som rada,ze ma priamy pristup,vysvetli a je vecna,tiez nemam rada chlaholenie a obkecavanie. Este raz dakujem velmi pekne.