Ahojte, viete mi odporucit dobru gastroentologiu pre deti na zapade sr? Do PN pani dr.Kabatovej sa snazim neuspesne dovolat uz dva tyzdne..takze musim skusit nieco ine? Co odporucate? V Tt je Pan Silny v Ba neviem..
Dakujem
My sme ku Kabatovej museli ist ospbne sa objednat,tam sa dovolat je umenie..uprimne,uz by som k nej nesla..riesi hluposti,a to co treba,tak to mavne rukou..nam veru nepomohla,obe dcerky ABKM od babatka a velke trapenie od zaciatku 😏
@simona92101 prosim, ak sa mozem spytat, ake hluposti riesila namiesto podstatnych veci?
@aeruginosa potrebovala som vysetrenie starsej dcery,aby som mohla v skolke papierovo preukazat,ze nemoze jest urcite potraviny(kakao,arasidove natierky..)namiesto toho ma sfukla,preco dcera chodi do skolky,ked ja som na materskej s mladsou,ze by nebolo treba potom potvrdenie 😡
@simona92101 😱fuha, tak to je naozaj neprofesionalny pristup.. dakujem za info.
My sa chystame k Dr.Kosnačovej na Kramaroch. Nepoznam ale mam na nu len vynikajúce referencie. Objednate sa cez ustrednu Kramarov na cisle 02/59371111 poviete ze ze chcete detske gastro a oni vas prepoja a uz pokecate so sestrou aky mate problem a ona vas objedna. Caka sa ale cca 3-4 mesiace na termin🙈