Detská gastroenterológia na západnom Slovensku

1. mar 2023

Ahojte, viete mi odporucit dobru gastroentologiu pre deti na zapade sr? Do PN pani dr.Kabatovej sa snazim neuspesne dovolat uz dva tyzdne..takze musim skusit nieco ine? Co odporucate? V Tt je Pan Silny v Ba neviem..
Dakujem

greta2017
1. mar 2023

My sa chystame k Dr.Kosnačovej na Kramaroch. Nepoznam ale mam na nu len vynikajúce referencie. Objednate sa cez ustrednu Kramarov na cisle 02/59371111 poviete ze ze chcete detske gastro a oni vas prepoja a uz pokecate so sestrou aky mate problem a ona vas objedna. Caka sa ale cca 3-4 mesiace na termin🙈

simona92101
1. mar 2023

My sme ku Kabatovej museli ist ospbne sa objednat,tam sa dovolat je umenie..uprimne,uz by som k nej nesla..riesi hluposti,a to co treba,tak to mavne rukou..nam veru nepomohla,obe dcerky ABKM od babatka a velke trapenie od zaciatku 😏

aeruginosa
1. mar 2023

@simona92101 prosim, ak sa mozem spytat, ake hluposti riesila namiesto podstatnych veci?

simona92101
1. mar 2023

@aeruginosa potrebovala som vysetrenie starsej dcery,aby som mohla v skolke papierovo preukazat,ze nemoze jest urcite potraviny(kakao,arasidove natierky..)namiesto toho ma sfukla,preco dcera chodi do skolky,ked ja som na materskej s mladsou,ze by nebolo treba potom potvrdenie 😡

aeruginosa
1. mar 2023

@simona92101 😱fuha, tak to je naozaj neprofesionalny pristup.. dakujem za info.