Detska gastroenterologia Kramare

alessia443
27. jún 2018

Neobjednavali ste sa prosim niekto v poslednej dobe k Mudr.Ciernej alebo inemu dets. gastroenterologovi na Kramaroch? Chcela by som len vediet, ci sa musi dlho cakat na termin. Velka vdaka!

majcamartinko
1. júl 2018

Zdravim ja som chcela sa objednať so synom a najbližší termín maju až Október November

alessia443
autor
1. júl 2018

@majcamartinko dakujem, uz som tam volala, objednali nas na polovicu novembra! Je to jedna velka ostuda, to nase zdravotnictvo.

fantaghiro21
1. júl 2018

@alessia443 ja som čakala 3,5 mesiaca 🙂

benuska713
30. máj 2019

Da sa ist aj bez terminu? Len tak sadnut od rana do cakarne? Neviete ako to tam funguje?

alessia443
autor
31. máj 2019

@benuska713 Pochybujem o tom silno. Ono totiz aj ked ste objednani na konkretny den aj hodinu, aj tak este cakate niekolko hodin, kym vas zoberu... Napr. my sme boli objednani na 10:20 a zobrali nas o 13:00. Boli sme viac krat a vzdy to bolo tak, aj podla informacii ostatnych pacientov, je to tam uplne bezne... Ale ked tak, skuste si tam zavolat a spytat sa sestricky..

sang
31. mar 2024

Prosim Vas, da sa priamo volat tam a dohodnut si termin, alebo treba v sucasnosti stale vymenny listok od pediatra? Od nasej pediatricky je takmer nemozne dostat odporucanie a papierik na dodatocne vysetrenia ...