Neobjednavali ste sa prosim niekto v poslednej dobe k Mudr.Ciernej alebo inemu dets. gastroenterologovi na Kramaroch? Chcela by som len vediet, ci sa musi dlho cakat na termin. Velka vdaka!
@majcamartinko dakujem, uz som tam volala, objednali nas na polovicu novembra! Je to jedna velka ostuda, to nase zdravotnictvo.
@alessia443 ja som čakala 3,5 mesiaca 🙂
Da sa ist aj bez terminu? Len tak sadnut od rana do cakarne? Neviete ako to tam funguje?
@benuska713 Pochybujem o tom silno. Ono totiz aj ked ste objednani na konkretny den aj hodinu, aj tak este cakate niekolko hodin, kym vas zoberu... Napr. my sme boli objednani na 10:20 a zobrali nas o 13:00. Boli sme viac krat a vzdy to bolo tak, aj podla informacii ostatnych pacientov, je to tam uplne bezne... Ale ked tak, skuste si tam zavolat a spytat sa sestricky..
Prosim Vas, da sa priamo volat tam a dohodnut si termin, alebo treba v sucasnosti stale vymenny listok od pediatra? Od nasej pediatricky je takmer nemozne dostat odporucanie a papierik na dodatocne vysetrenia ...
Zdravim ja som chcela sa objednať so synom a najbližší termín maju až Október November