Detská fakultná nemocnica na Kramároch - ortopedická ambulancia

masa2
5. apr 2017

Ahojte maminky, chcela by som sa spýtať ako to chodí v ortopedickej ambulancii v DFNsP v BA. Máme odporúčanie od ortopéda, 5 ročný syn má tzv. lupavý (skákavý) palec. Treba sa tam vopred objednať, al. stačí prísť s odporúčaním? V prípade hospitalizácie je možné byť s dieťaťom počas pobytu v nemocnici? Ďakujem vopred za každú skúsenosť.

elenajezova
5. apr 2017

Ja chodím s dcérkou od narodenia na Kramáre na ortopédiu, teraz už našťastie len dva krát do roka na kontrolu. Bola mi tam aj ako 1 ročná operovaná. Bola som samozrejme s ňou na izbe. Ale to už bolo dávno - pred 9 rokmi. Kedysi stačilo prísť ráno, zobrať si číslo a vybavili sme sa. Ale teraz to už je ináč. Objednáva sa cez internet, možno aj telefonicky to neviem. My sa vždy objednáme cez internet aj rok dopredu. Lebo sú tam dosť dlhé čakacie doby. Neviem, ako je to s akútnymi prípadmi, či tie berú hneď, alebo tiež sa musia objednať. Asi bude najlepšie si tam zavolať. Mám taký pocit, že tie termíny sú rozchytané aj 2 až 3 mesiace dopredu.

masa2
autor
5. apr 2017

@elenajezova Ďakujem pekne za info.

loginexistuje
5. apr 2017

Treba sa objednat pokial nejde o kontrolu po operacii ci uraze

masa2
autor
5. apr 2017

@loginexistuje No my tam ideme prvý krát. Sme dostali doporučenie od nášho ortopéda.

loginexistuje
5. apr 2017

@masa2 ved sa treba objednat ko na prvovysetrenie mas na to priamo portaldfnsp

aspinka
5. apr 2017

objednas sa online hned ti to ukaze ake terminy su volne a ake casy zakliknes a pride ti mail s infom a tvojim cislom... ked uz pojdes dole pri vchode sa treba aj tak este zaregistrovat 😉

masa2
autor
6. apr 2017

@loginexistuje
@aspinka ďakujem veľmi pekne za info.