Deský gastroenterológ na západnom Slovensku

rebcav
30. sep 2023

Dobrý deň,
prosím Vás poradte dobrého gastroeterológa západné Slovensko, napíšte mi prosím Vás aj čakaciu dobu. ďakujem krásne

tehotna40
30. sep 2023

Mudr Eva Polomová- Nové Zámky
Na prvé vyšetrenie sme čakali cca 3-4 týždne

rebcav
autor
30. sep 2023

@tehotna40 ďakujem, prosím ťa ako potom prebiehalo vyšetrenie prvé?

tehotna40
30. sep 2023

@rebcav robili malej test na reflux zo slín, za ktorý sa platí ale nepamätám si už presne myslím ze okolo 40eur. Odvážili ju, odmerali, zobrali krv, prehmatala pani doktorka bruško, pozrela do pusky, dostali sme inštrukcie kedy ma mala jest, ako spat a pod. Objednali nás o 2 týždne s výsledkami krvy, malej sa preukázali aj nejaké intolerancie takže sme dostali sirup a režim. Na konteolu najprv kazdy mesiac ,potom kazde 3
Mes. Našťastie z toho vyrástla, ako pamiatka nám zostala len choricka zihlavka.

rebcav
autor
30. sep 2023

@tehotna40 ďakujem krásne 🙂

nikha2809
30. sep 2023

No, obvolaj si každého, ja som na jar hľadala dcére gastro a bohužiaľ od Košíc po Bratislavu nás odbil každý jeden, že máme ísť tam kde patríme podľa obvodu.Dcera mala už mesiac hnačky a tam kde patríme nas objednala na október, skončili sme v nemocnici, kde jej dokopy nič nespravili, nakoniec nás zobral MUDr.Visolajský v NR ale tiež sme k nemu museli ísť najprv na prijem

rebcav
autor
30. sep 2023

@nikha2809, ďakujem, nám naša pediatrička povedala, aby sme volali jemu, alebo Gubáňovej, no ju po prečítaní recenzií určite nie. Prosím, ťa a čo znamená ísť k nemu na príjem? A má dobrý prístup? Ako prebehlo 1. vyšetrenie? ďakujem

nikha2809
1. okt 2023

@rebcav ako doktor je za nás perfektný, milý, pedantny, ja som bola veľmi spokojná, dcére porobil všetky vyšetrenia, pretože u nás v nemocnici nás odbili s tým že laktozova intolerancia bez akéhokoľvek vyšetrenia, až on jej robil test na laktózu a bol negatívny.No k nemu ísť na príjem, že nám navrhol ísť do NR na hospitalizáciu, tam jej robil všetky vyšetrenia, lebo napr.dcere bolo treba 5stolic za sebou odobrať a to by sa nám nedalo nosiť stále, sme z Kremnice

rebcav
autor
2. okt 2023

@nikha2809 ďakujem krásne za vysvetlenie 🙂

viky_n
Odpoveď bola odstránená
Zobraz