moja dcera mala 3x pneumotorax robili jej vyšetrenia a aj potny test vyšiel pozitívne Viac ako rok od pneumotoraxou čakáme na výsledky ci ma toto ochorenie a ak tak akú mutáciu Minuly týždeň az nam prisliel list ze z prvych druhov mutacii nema ziadnu variantu a teraz cakame na dalsie postupy Kam sa mam prosím vás pýtať na vyšetrenie do Bratislavy? ci zahraničia? a ak môžem poprosiť aj odporúčania na meno lekára Strašne dlho čakáme a nejako sa ničoho nedočkáme Bojím sa o dcérku ma 18 rokov a žiaľ na plucnom mam pocit ze čakajú kým bude mať 19 a deň a zbavia sa jej alebo kym bude neskoro Je vlastne bez liecby kedze jej akoze nic nieje kym nema potvrdenu diagnozu ale takymto tempom Vlastne neviem nic co moze_nemoze co ma_nema robit na zlepsenie stavu Prosím o pomoc, radu kam sa obratit a ludsky pristup pre moju dcérku
tiez sme chodili do podunajských. maju tam specializovanu ambulanciu. drzim palceky. kedze uz ma 18r. tak to nemusi byt nic vazne. vacsinou sa to prejavi v detstve a deti su na liekoch a inhalatoroch. ak nic take doposial nepotrebovala je super. drzim palceky
Pľúcny nech požiada o pobyt vo Vyšných Hágoch, bude to na 3 týždne, ale prídu aspoň na niečo pokiaľ budete súhlasiť xyz vyšetreniami, kt. nie sú niekedy najľahšie.
@jean84 môj muz chodí do Podunajskych Biskupic MUDr. Kayserovej v podstate od detstva-puberty a už ma cez 40. Tiež klasické vyšetrenie žiadnu z hlavných mutácií neukázalo a ani rozšírená genetika. Potny test má ale pozitívny a ako dieťa a v puberte mávam problémy. Teraz je už dlho bez liekov a chodí tam iba raz za rok na kontrolu