Chodíte niektorá k MUDr. Karin Baníkovej?

smudlinka55
24. sep 2019

Dievcence prosím chodíte niekto s deťmi k tejto pani doktorke do polikliniki Hubeneho? Mám pár otázok. Ďakujem

pallacinka29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smudlinka55
autor
24. sep 2019

@pallacinka29 prosím ta aká je? Ako u nej funguje objednávanie? Berie na čas ale máva veľké omeškania? Vie zobrať hneď odbery Ako CRP? Ďakujem

pallacinka29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smudlinka55
autor
24. sep 2019

@pallacinka29 ďakujem ti a akú má stránku? Lebo mi chodíme oproti k Petrzalkove, ale ako horšiu lekárku som nevidela. A k nej keď človek ide a aj je objednaný má omeškanie aj vyše pol hodiny a jej prístup je úplne nudný, ako keby nemala záujem.

luu1122
18. nov 2019

@smudlinka55 ja chodim k nej s malou a teda akoze vzdy mame nervy. absolutne nerespektuje cas objednania. nikdy nestiha. minule sme mali poradnu a ona tam mala este chore deti. nic mudre sa od nej nikdy nedozviem. pride mi ako opakovaci papagaj. ja teda pocuvam zas lepsie ohlasy na petrzalkovu. a ked mi tam povedat tak su kamosky medzi sebou si pacientky nevymienaju. takze to co si pisala o petrzalkovej mne pride kopia ala banikova :D

smudlinka55
autor
18. nov 2019

@luu1122 a toto presne čo si napísala si myslím ja o Petrzalkovej 😂😂😂 nemusím tu lekárku a hlavne led k nej ides mám pocit že ordinuje na silu, že ju to nebaví alebo chúďatko umiera 🙈🙏🏼🙈 a ten prístup nula bodov. Za našich čias doktorky boli živé, komunikatívne, ochotne, a vždy sa pýtala, pomohli. A teraz? Ako otras aj sa bojím niečo opýtať aby som náhodou nezdržovala a neotravovala.

klaudia2008
23. dec 2019

s Banikovou maximalna spokojnost. Ma siroky zaber, neprehana zbytocne po inych doktoroch, ale je dosledna. Atestovana detska onkologicka, predpokladam, ze ma aj internu a samozrejme pediatriu. Doverujem jej.