Ahojte poradíte mi dobrého čelustného ortopéda v Trnave. Najlepšie takého ktorý má zmluvu s poisťovńami.. prestahovali sme sa a potrebujem synovy poriešiť strojček.
Ďakujem za info
Môžem sa spýtať, akého čelustného ortopéda nakoniec navštevujete? Ja tiež zháňam pre dcérku, ale MUDr. Dubovská a Dařilková už neberú pacientov.
@surinovaj áno, aj my máme všeobecnú zdravotnú poisťovňu. Platilo sa to postupne, ani ti neviem povedať celkovú sumu, ja som tam chodila s oboma a nemám to už v pamäti, oni už majú strojčeky dolu, nosia už len tie udržiavacie na noc. Ale napríklad lepenie jednej čeluste bolo cca 150 euro, sňatie strojčeka cca 50 euro, ten udržiavací strojček je pre nových pacientov 170 euro a bežné kontroly sú tiež spoplatnené podľa toho, či len kontroluje, alebo dolepuje, vymieňa gumičky atď.
@ivetabak Lujza Leskovska na poliklinike Druzba. Obe moje deti nosia strojceky a zuby maju krasne vyrovnane. Pani doktorka ma vyborny pristup, perfektne sestricky, len uz mozno tento rok neprijima novych pacientov, mozno az od buduceho roka, ale treba sa informovat.