Ahojte mate niekto skusenosti s klinikou dok.Andela syn 13 rocny ma pa icky strach z trhania zubou donedavna si nechcel dat ani vrtat kazi ale to uz prekonal ale potrebuje 2vytrhnut a pocula som o tejto klinike ze davaju rajsky plyn alebo co prosto aj na stranke maju ze pracuju s takymito detmi. Dakujem za prispevky pripadne aj cenu kolko to stalo dakujem
@labocca Dobry den, my sme boli v novembri so synom v celkovej anesteze. Zubky mu spravili super, ani nevedel, ze mu ich robili, daju vypit vodicku , potom pri sadnuti do kresla rajsky plyn ten trosku smrdka, moj bol haklivy aj nato, ale celkom rychlo zacal zaberat ... potom som musela ist von ked uz bol spiaci, ale anesteziolog dava potom hadicku cez nos do pluc , potom robi pani zubarka co ma. Teraz sme boli u nich na dentalne hygiene, vsetko krasne vysvetlili, aj ja som musela skusit synovi cistit so vsetkymi pomockami, cize sa to aj spravne clovek nauci, nebola to taka dentalna hygiena, ze len oni vycistia, sa mi to pacilo. Vsetci su tam velmi mili, snazia sa aby sa tie deti nebali.
@tinka00 prosim vas a cenovo to ako je?vdaka
@weronika646 všetko si hradite sama,ešte ani do dverí nestihnete vojsť a máte zaúčtované 50e 🙈 my sme od nich odišli,nie kvôli peniazom,ale kvôli tomu,že sme tam boli 3x, je nutné jej zuby spraviť čo najskôr a 3x sa jej pozrela do úst, 3x povedala to isté a objednala nás na ďalšiu prehliadku. Nemožné nájsť termín aby to vyhovovalo obom stranám, cestujeme tam 81km a za 5min nás pošlú domov..... Chceli sme v celkovej anestézii,nevyjadrili sa, neodpovedali na maily.... Našli sme si bližšie zubárku detskú a všetko sa rieši na spokojnosť oboch strán.
@ice2210 dakujem za odpoved,budem musiet nieco vymysliet lebo dcera sa boji zubarky a nechce si dat opravit kaz,dakujem este raz
@weronika646 skúste nájsť zubára,čo používa ošetrenie v sedacii, na moje dieťa to teda vôbec nezabralo,boli to vyhodené peniaze,ale chceli sme skúsiť lebo je to určite menší zásah ako anestézia. A moja skúsenosť nemusí byť aj vaša 😉 ale určite si tam hradite všetko sami, zubárka pre nespolupracujuce deti je milá, všetko krásne vysvetlí, neponáhľa sa.... My sme mali skôr iný problém ako som vyššie spomínala.
@adriana89 dobrý deň,môžem sa spýtať,vašej dcérke dávali len rajský plyn,alebo bolo treba celkovú anestéziu s intubáciou? Mam 5r dcérku potrebuje vytrhnúť 2 stoličky,snáď nebude treba celkovú anesteziu....
@martina1237 Dobrý deň za 100 eur tam daju taky liek a mala si nic zo zakroku nepamäta
@tinka00 dobrý deň,môžem napísať ss
@tinka00 dobrý deň chcem sa vás spýtať na tú celkovú anestézu koľko zubov opravovali vášmu synčekovi? Či mu v spánku len trhali náš má pokazených ale šesť zubov a veľmi sa bojí zubára tak by som to chcela riešit takto je to bezpečné ako sa potom cítil nás má 11 rokov ďakujem veľmi pekne za odpoveď ♥️
@zuzulienka1904 dobrý deň.Ak môžem napísať k príspevku.My sme boli v septembri v klinike.
Dcéra má tiež veľký strach zo zubárov ma 9 rokov.
Robili nám 6 zubov teda trhali všetkých šesť .
U nás to trvalo 1hodinu celé.
Mala sa zobudila točila sa jej bola trošku tak mimo nevedela ze co. Ale vôbec nič si nepamätá.
Cestu domov prespala a doma si ešte asi tak hodku poslala a poobede bola ako by nič.
Asi iba dva krát som jej dala od bolesti paralen a to bolo všetko. Už sme boli aj na kontrole a sa jej to pekne zahojilo. My ideme ešte aj na dentalnu o dva týždne.
A doktori a sestričky sú tam úplne super.
My sme boli aj sme nadmieru spokojný. 🙂
@werkanr1 ďakujem za info 🙂
@werkanr1 prosim a cenovo ako to je?potrebujem od svojej zubarky vymenny listok?vdaka
@weronika646 vymenni listok nie zavolate si tam zaplatite zalohu predom bez toho vas nevezmu. My sme platili 350 eur za trhanie 5 mliecnych zubov
@weronika646 nepotrebujete výmenný lístok.
Áno záloha sa platí popredu.Cena záleží čo vám idú robiť. My sme boli v celkovej anestézii takže tam sa platilo viac.(Cena za 6 vytrhnutych zubov+anesteza 980e).
@werkanr1 Werka prosim vas a ake zuby vasmu dietatu trhali, dospele alebo mliecne. Ja mam 9 rocnu dceru, tiez sa boji zubara a spravil jej malu vypln a vacsiu. Vydrzala to, ale ju zadna dospela 6-tka stale boli. Jedina moznost je vytrhnut uz dospely zub, lebo neudrzi usta otvorene tak dlho, aby jej spravil korenove kanaliky a kaz ma hlboky. Ako dlho ste cakali na zakrok od objednania a ake vysetrenie je potrebne na celkovu anestezu ? Dakujem
@radlinka Dobrý deň.Prepacte ze píšem až teraz.
Trhali jej 6 zubov stoho boli 2 trvale.
Čakacia doba bola necelé 3 mesiace lebo boli letne prázdniny. Na predoperacne nám brali iba krv.
Naša to zvládla super si myslím.Odvtedy tam chodíme na preventívky aj dentalnu tam jej pekne ukázali ako sa starať o zuby.
@srnkaknm1 dobry den prajem...
Ako ste to vtedy zvladli?🙂
Nas to tiez caka,ale nemozem najst ziadne odporucania ,skusenosti.
Dakujem