Alternatívny lekár - Spišská Nová Ves, Poprad a okolie

michu_
19. okt 2015

Ahojte,
máme 7 mesiacov a chceme zmeniť pediatra. Hľadáme niekoho aspoň kúsok empatického, s kým sa dá rozprávať, dokáže akceptovať rozhodnutia rodičov a má blízko k alternatívnym prístupom. Viete o niekom tu v okolí Spišskej/Popradu? Ďakujem 🙂

ajabaja
31. júl 2016

Dobry den prajem. narazila som na vasu otazku. nasli ste niekoho, prosim? velmi by nam to pomohlo 🙂 vela zdravia prajem, p.

michu_
autor
31. júl 2016

nie nenasli :/ zmenili sme dr., ale sli sme len ku "akejkolvek, ktora respektuje neockovanie". klasicka dr., nastastie sme ju zatial nemuseli z inych dovodov, ako prehliadka ked mal maly rok, navstivit.
🙂

kachita
31. júl 2016

Aj ja by som rada vedela o niekom, do buducna

ajabaja
31. júl 2016

ach jaj, dakujem za rychle reakcie.. tak velmi som sa tesila, ze by tu v okoli niekto mohol byt :(

dominikav123
1. aug 2016

Ahojte. Ja sa chcem podeliť o skvelú skúsenosť s pani doktorkou Mudr. Miškovskou z Popradu, pri Kauflande. Je úžasná. Milá, k deťom skvela, vsetko vysvetli. My sme síce dcérku zaockovali, ale pred nami bol par ktorý povedal ze nie, ona im vysvetlila rizika a to bolo vsetko. Takze ju naozaj odporúčam, robila vraj aj primárku v rámci detskej pneumologie.

dezire1000
1. aug 2016

Odporucam Mudr.Pekarcikovu v Smizanoch.Perfektna doktorka ja som bola velmi spokojna vzdy

michu_
autor
1. aug 2016

no my sme boli ako u prvej -pekarcikovej a zobrali sme od nej kartu, kvoli tomu, ze hned predpisovala antibiotika dievcine pred nami /mala nieco s hrdlom a teplotu, ked si dobre pamatam../