Chodite k nej niekto ? Viete mi poradit ci je to dobra dr ? a ci je u nej niaky poplatok ? Potrebujem ist s oboma detmi a niekde som citala, zeje super dakujem moc
@nikitkad ee
@nikolet_89 Ahoj, chodis k nej? My sme objednani bez poplatku, t.j. mame prist medzi 7-10tou. Nevies nahodou, kedy sa otvara ta budova?
@veronique_1 ahoj nechodim tam
@veronique_1 ja tam chodim pondelok tam prave idem
@nikitkad A ides na neplateny termin? Hned rano? Uz si tam viackrat takto bola? Kolko ludi tam tak caka? Na kolku mi odporucas ist?
Ahoj my chodime, ale ja teda nie som moc spokojna a ideme k druhemu lekarovi. Akoze je velmi mila ale to je tak vsetko. S nicim nepomohla, a ked ma nejaky problem tak stale opakuje to iste a nic neriesi. A mam pocit, ze kazdy kto k nej chodi ma rovnaku diagnuzo ( mam troch znamych a vsetci to iste).
Ale to je iba moj nazor.
@veronique_1 nie idem na plateny po obede hned aj ideme do vnutra ava tam dost ludi.ale ked mas ti dala cas tak je dobre .
@dominikamiklosova my tam chodime raz za pol roka ci nemame nahodou alergiu zatial fajn.mne sa zda dobra aj malemu pomohla ked otravovali furt kvoli celiakii papiere od alergoricky sme potrebovali ochotna bola.tak s alergiou moc nespravis len srzat pod kontrolou dieta a lieky.
@nikitkad Dobry den, chcem sa vas opytat, ci je v pohode pani Dr.Hrozanova? potrebujem nejakeho alergologa pre dceru, tak preverujem nejake realne skusenosti s nou 🙂. Dakujem.
@katkapetka dobry den ano je velmi nam pomohla chodim tam aj s dcerkou aj synom
@nikitkad a je mozne sa objednat na presnu hodinu? Alebo treba cakat? Nejake poplatky sa platia? Dakujem este raz!
@katkapetka ano presne sa da ona dava presne terminy tak to je fajn ze neni cakacka.plati sa ale neviem kolko
@nikitkad dakujem🙂, dnes som dceru objednala, na buduci tyzden, tak som zvedava. A este ak vas mozem otravovat-robia tie testy na kozu a aj odber krvi z prsta alebo zo zily malym detom? Netusim vobec😳. Inak za termin na presnu hodinu a za vysetrenie sa plati 20€. Dakujem a pekny vecer.
@katkapetka nam krv vzdy robila nasa dr im sli len vysledky a testy robia na kozu.nie v pohode .dost 20 eur
@nikitkad ahaaa, tak testy na kozu to da mala hadam 🙂 dost 20€, ale nahodou sa uvolnil termin a do tyzdna nas objednala, inak mi tam najprv skusala dat najskorsi termin za 5mesiacov, tak kaslat na 20€. Dakujem vam za ochotu a odpoved.
@katkapetka a dobra je dr.? Ja idem zo synom teraz 13.3. na 11:15 hod. Plati sa 20e?
@mesiacik12 Dobry den, pani Dr. je uplne zlata, mila, a sestricka je ako mamina 🙂. velmi maju radi deticky, takze sa nemusi syncek vobec bat, super pristup, bola som max.spokojna, takze urcite odporucam a som stastna ze som nasla tuto pani Dr a hlavne aj volny termin, pretoze bez prednostneho objednania za poplatok mali termin az za 5 mesiacov ☹. plati sa 20€ ano.
drzim palce.
@katkapetka Mozem sa spytat, ze kde v Ruzinove sa nachadza? Viem, ze ma ambulanciu nad lekarnou, ale ci sa vchadza cez polikliniku na prve poschodie? Dakujem
@mesiacik12 Nie, do polikliniky vobec nejdete. Vchadza sa tam ako je pohotovostna lekaren tak napravo od nej je vchod, dole je optika a vedla optiky vytahom na 1.poschodie.
Vcwraj sme boli. Mila sestricka aj pani dr. Zistili nam alergiu na pel a travu
@mesiacik12 ojoj, mrzi ma ta alergia ☹ hm, ale som rada, ze sestricka s pani dr boli fajn
Ahojte, baby co ste boli u lekarky za prve vysetrenie sa plati 20e a potom uz nic? Ja som snou dnes volala a povedala ze kontrola kazdy pol rok a hradi sa potom 5e...je to tak?
@m14m ano, naposledy ked som bol s dcerou v maji tak mi sestricky oznamila, ze za kazdu navstevu 5€
Ahojte, prosim neviete berie pani doktorka nových pacientov a aké sú u nej poplatky? Dakujem
Prosim vie mi dakto povedat ake je k nej cislo? Lebo co som nasla na strankach tak mi to stale hlasi ze volana stanica ma poruchu.
@misuriak skuste mail: imunoalergodom@gmail.com, tel: 02/4333 5443
@katkapetka ďakujem skúsim. Lebo na internete som našla hrozanova@hotmail..com a nik mi neodpovedal. Tak snáď budem mať šťastie pri tomto.
@misuriak 👏
@nikolet_89 aj ti niekto odpovedal prosim ta??