Alergológia v Košiciach

amajlik
14. apr 2016

Prosím kto mi poradí nejakého dobrého a skúseného detského alergológa v Košiciach? A ak máte nejaké skúsenosti s doktorkou ŠAFČÁKOVOU budem veľmi rada za každú informáciu.Vďaka 😉

luna116
17. apr 2016

Ja osobne som spokojná s MUDr. Weisserovou, na Kováčskej ul. v KE, navštevujem ju už asi 14-15 rokov. Má síce veľa pacientov, ale funguje objednávanie termínu a času cez telefón, kt. je zadarmo. Vďaka nej mi moja senná nádcha ustúpila z pôvodných 3 mesiacov na cca 3 tt.

amajlik
autor
19. apr 2016

luna116 tak nakoniec idem aj ja so synom k MUDr Weiserovej a to po prvykrát 🙂 objednaný už sme na piatok,ale upresní mi prosím čo nás čaká......syn ma pretrvávajúci kašeľ,oči ho hryzú atď,atď........vďaka 🙂

luna116
20. apr 2016

pravdepodobne odber krvi, ev. kožné tzv .prick testy, aby sa zistilo, na čo alergický ( a v akej miere), klasické vyšetrenie ako všade + predpis liekov, kvapiek, sprejov, ... Veď sama uvidíš, čo z toho bude realizované. Nezabudnite sa zapísať. Držím prsty.

amajlik
autor
20. apr 2016

@luna116 musím sa ešte zapisovať ak som objednaná na určitý deň a hodinu?

luna116
21. apr 2016

Prídeš tam s výmenným lístkom od obvodného lekára (teda iba 1.krát), zapíšeš sa - je tam papier v čakárni naľavo pred vchodom do ambulancie .

amajlik
autor
21. apr 2016

@luna116 vďaka....... no uvidíme zajtra ako to dopadne a či nebudeme meškať,lebo vôbec neviem kam vlastne ideme 😀

luna116
21. apr 2016

na Kováčskej uvidíš logo lekárne, vojdeš do toho "dvoru" a vo vnútri je tá ambulancia.

zuzkaleng
21. apr 2016

Mi mame Safcakovu obidvaja synovia k nej chodia je milá , vsetko mi vždy vysvetlila zatiaľ,najprv popocuva potom mi povie čo im bude robiť ,a na čo berie krv a odbery a testy ,al je jedna nevýhoda že je tam stále plná čakáreň a dlho sa čaká .ale mi sme spokojni

macilaci
10. nov 2021

Ahojte. Neviete poradiť? Som trochu na chladená a dnes mam ísť na kožné testy. Môžem? Doktorka robí len od 14.00 a na ten čas mam aj ísť. Nie som z mesta cesta mi trvá hodinu. ☹️