Alergológ v Martine pre 2,5 ročnú

lynduska
30. sep 2018

Ahojte neviete mi prosím vás poradiť kde by mi vyšetrili malú 2,5r dcérku na alergologiu v Martine?? Mala sa mi začala vyhadzovať ako náhle niečo zjedla. Neviem podľa mňa aj mojich rodičov to bude alergická reakcia. Za každú radu ďakujem

snehulaa
30. sep 2018

Myslim,ze len Makovicka...mozno aj Linceni berie male deti,ale nie som si tym ista...je to na Mudroke- Martinske centrum imunologie

snehulaa
30. sep 2018

Opravujem - Mudronke 😉

lynduska
autor
30. sep 2018

@snehulaa ďakujem a neviete čo tam budu mej robiť

snehulaa
1. okt 2018

Kozne a krvne testy.Ale MUSIS mat vymenny listok od detskej lekarky a celu zdravotnu kartu.A myslim,ze nasim brala uz aj detska predtym krv,az potom sme tam isli.Ale nie som si ista.Je to uz roky dozadu...

snehulaa
1. okt 2018

@lynduska napisala som vyssie 😉

lynduska
autor
1. okt 2018

@snehulaa no už sme objednane na 11.12. Na 7:30 ráno. A nevadí keď mi dal detský lekár dnes výmenný lístok??

lynduska
autor
1. okt 2018

@snehulaa a platí sa niečo za vyšetrenie?? Co som na internete pozerala tak tam ma 17€

snehulaa
3. okt 2018

@lynduska vymen.listok plati pol roka.A neplati sa nic,neboj sa.Len nezabudni celu zdravot.kartu vziat.😉 Plati sa len keby si sla bez listka ako samoplatca na vlastnu ziadost.Ked ti dala pediatricka listok tak zadarmo.

lynduska
autor
9. okt 2018

@snehulaa pediatricka lístok mi nedala dal mi detský lekar

snehulaa
9. okt 2018

@lynduska vsak pediater je detsky lekar 😉

bebetka113
9. okt 2018

@lynduska Určite budú brať krv a robiť kožné testy - nakvapkajú sa na kožu také kvapky a potom sa sleduje, aké kvapky čo vyvolali na koži.