Alergológ pre deti, aby sme nečakali polroka na vyšetrenie

zuzrakus
29. apr 2023

Ahojte.
Sme síce z Trenčína,a viem,že asi obdobný problém riešia všetky kraje,a nevravím,že by sme až na východ cestovali...ale,prosím,neviete mi poradiť alergológa pre deti,aby sme nemali čakaciu dobu pomaly na jeseň,zoberie teda aj mimo región?
Ďakujem za prípadné odporúčania.

alenamihal
29. apr 2023

To vazne sa caka az tolko ?? My mame v Presove dr Kovacsa a na termin cakam cca 2tyzdne...Viem,ze ma pancientov z okolo Martina...skus ho kontaktovat..ake stare je dieta??

abigail88
29. apr 2023

My sme z Kysúc a nakoniec sme až v Liptovskom Mikuláši zohnali :( Je to fakt všade problém...

marylynn
29. apr 2023

MUDr Zlatoš z Trnavy má teraz objednávaci systém cez medikartu a pre nových pacientov to má nastavené tak, že v stredu na obed sa spustí objednanie na piatok v ten istý týždeň.... My sme tak boli. V stredu o jednej som objednala, v piatok ich vyšetril.

janka_mamka
29. apr 2023

@zuzrakus Zuzka pozerám ze sa poznáme. Chodím so synom na alergologiu do Ilavy, veľmi sme spokojní . A áno vyšetrenia sa robia vždy na jeseň takže je to bežné co ja viem take termíny. Potom uz samozrejme podla potreby. Pokiaľ sa nejedna o potravinovú alergiu. Vtedy je to asi inak. My tam chodíme už 5 rok a teraz je akurát v kúpeľoch v Tatrách. 😉😇

1mina
29. apr 2023

@janka_mamka prosim Vas a neviete ked chodite sem do Ilavy ako je natom pani doktorka este nerobi asi vsak ? My sme mali mat uz v marci kontrolu a nevieme sa tam dostat na nahradny termin ani

janka_mamka
29. apr 2023

@1mina Mne sestrička povedala, že si mame zavolať tak začiatkom mája. Pravdepodobnosť je stále PN. Ale tak snáď nebude večne a určite sa tak v máji vráti.

1mina
29. apr 2023

@janka_mamka mne hovorila najprv v aprili, a ked som volala v aprili mi povedala ze asi nepride cely maj. Ale ked vravite skusim aj ja pre istotu zavolat zaciatkom. Aj to sa bojim ze aj tak z kontroly v marci bude termin tak na jesen 😏

janka_mamka
30. apr 2023

@1mina Tak mne povedala začiatkom mája v apríli. Takže mohlo sa niečo zmeniť. Ale lieky, hocičo predpise aj ona.

1mina
30. apr 2023

@janka_mamka hej aj mne tak hovorila, ale ked som volala tak mi hovorila ze jej volala doktorka ze zrejme nepride aj cely maj. Ale nevedela to asi naisto, kazdopadne skusim zase zavolat. Jasne aj mne hovorila ze keby treba predpise jej lieky nech zavolam, len doktorka chcela aby som jej ich skusila vysadit na jesen a ze v marci uvidime, ale nezda sa mi ok bez nich, ale zaroven neviem ci jej ich nasadit sama nazad bez porady s dr 🙈

janka_mamka
30. apr 2023

@1mina jasne tak to chápem, to je iné. Tiež by som bez porady s doktorkou sama nedávala. My máme našťastie tento rok super priebeh a končíme po 5 rokoch s liečbou konečne.

1mina
3. máj 2023

@janka_mamka dnes jej ich aj tak nasadil doktor na ORL, takze tiez uz tak neponahla mi ta kontrola na alergo. On jej to dal ako poslednu sancu pred vyberanim mandli, za mesiac kontrola, ale teraz doma rozmyslam ze asi len odkladam nevyhnutne tim aj tak 🙈