Alergológ pre bábätká v Bratislave

mirkaknm
21. mar 2019

Mamicky, viete mi prosim poradit alergologa pre babatka v Ba,ktory aj nieco vie? Myslim to tak ze neberie alergiu ako na cely zivot a vyzna sa.
Dakujem

evka_s
21. mar 2019

@mirkaknm Za nas jednoznacne doc. Brezina v Pneumo-Alergo centru v Petržalke. Jezdime za nim se synem az z Trencina a je prvni, kdo jeho problemy fakt resi a zajima se. Takze nelitujeme ani casu, ani penez (soukrome centrum). Myslim, ze by mohl zvladat i miminka, treba se pro jistotu zeptat.

mirkaknm
autor
21. mar 2019

@evka_s A cenovo to ako vychadza ? Nemaju zmluvu s poistovnou?

evka_s
21. mar 2019

@mirkaknm to prvni vysetreni je drazsi, tusim okolo 50 € (nevybavuju si presne, ve stejnem terminu chodi vzdycky i manzel ke svym lekarum tak to platime dohromady), bezna kontrola nas ted stala 19 €. Smlouvy s pojistovnama nejake maji, ale mozna jen na nejake ukony, nevim, nezjistovala jsem. Ale treba manzelovi tam po nekolika letech behani po vsech moznych doktorech konecne diagnostikovali pricinu dlouhodobeho kasle a zacali ho optimalne lecit, kolegovi diagnostikovali alergie, na ktere nikdo predtim neprisel a konecne mohl zacit normalne fungovat...jezis, ted to vypada jak reklama 🙂 ale treba nekdo jeste poradi i dobre nesoukrome lekare, verim, ze i takovi jsou 🙂