Aký máte názor na Mudr. Eliášovú, Košice?

danaanna
5. aug 2010

Ahoj, zbieram nazory na Mudr. Eliasovu, menime neurologicku a pevne verime, ze pojdeme do lepsich ruk. Prosim, ak mate s touto lekarkou skusenosti, ozvite sa mi. Dakujem velmi ;} Dana

fecova
5. aug 2010

Ahoj my sme chodili k nej na polikliniku sever do jedneho roka, a som spokojna velmi zlata lekarka a dobry pristup ma k detom, vsetko vysvetli aj povie.

danaanna
autor
5. aug 2010

Dakujem za odpoved;} By som chcela vediet, ci s jej diagnostikou ste spokojni...Lebo nas chlapcek ma vraj epilepsiu a DMO, takze potrebujeme ozaj odbornika, aby nam pomohol a aby sme sa posunuli dalej. Maly sa este ani nepretoci a to cvicime uz vyse pol roka a teraz na nas vysypala neurologicka- tu chceme zmenit, tie zavazne diagnozy len tak bez nejakych naznakov do roka...

smejkaa
5. aug 2010

@danaanna Aj my ju navstevujeme. Sme spokojni, mozeme odporucat.

fecova
6. aug 2010

ahoj, tak nas maly sa narodil , ze ho museli dvakrat ozivovat, pediatricka nam povedala, ze bude zaostaly, lebo ze ona vidi, ze ma nieco s nervami, tak nas poslala na neurologiu do Sace, tam akurat robila doktorka Eliasova, aj v poradni pre rizikovych novorodencov, potom odisla na polikliniku Sever, a dohady nasej pani lekarky, ktoru sme radsej vymenili sa nepotvrdili a maly zacal chodit normalne na rok ako ostatne deti, zacal blabotat ako ostatne deti, pretacat sa, chodit po styroch, chodili sme k nej a cvicila s nim Vojtovou metodou, myslim si, ze ona detom pomoze.

danaanna
autor
6. aug 2010

To je krasne, ze sa vam tak dari;} Kiezby sme sa aj my uz niekam pohli 🙂 Dakujem za skusenost, je to pre mna povzbudzujuce. Zelam vela veselych zazitkov 😉

aeouliana
6. aug 2010

@danaanna: aj my k nej chodime so Saskou a sme spokojni 🙂 uz 4ty rok.

danaanna
autor
6. aug 2010

Saske teda pomaha liecba Dr. Eliasovej. Pokroky su viditelne? Cvicite Vojtu tiez? Ste boli niekde aj na nejaky rehabilitacny pobyt?

danaanna
autor
6. aug 2010

@fecova Este sa chcem spytat ci ste cvicili aj doma alebo cvicila len doktorka s Vasim drobcom?

fecova
7. aug 2010

ahoj, cvicili sme nejake cviky aj doma, ale vacsinou u nej v ambulancii, ukazala nam ako to mame robit a tak sme cvicili

danaanna
autor
7. aug 2010

@fecova ste videli hned, ze cviky zaberali?

aeouliana
7. aug 2010

@danaanna: my sme nemuseli vojtovku, len na fit lopte sme cvicili (ale vojtovku mi ukazala kamoska rehabka a cvicila som s nou doma nejaku dobu). po roku sme uz chodili vlastne kvoli febrilnym krcom,ktore mala Saska ako rocna a pre ktore sme boli aj v nemocke. odvtedy sme mali pokoj (teda uz 3 roky). uz len kontroly (ci si nerozbieha epi). naposledy sme boli pred rokom pred nastupom do skolky a klop-klop-klop..vsetko ok. teraz niekedy by sme opat mali ist na kontrolu. 🙂 drzim palce, nech je drobcek ok. vela zdaru, pevnych nervov a vela usmevov 😀
btw: moja kamoska ma chlapceka s epi (je uz skolak a nejak sa im to dari drzat na uzde).

3michaela23
6. dec 2022

@smejkaa má tam eeg?

3michaela23
6. dec 2022

@fecova má v ambulancii aj eeg?