Ahoj, zbieram nazory na Mudr. Eliasovu, menime neurologicku a pevne verime, ze pojdeme do lepsich ruk. Prosim, ak mate s touto lekarkou skusenosti, ozvite sa mi. Dakujem velmi ;} Dana
Dakujem za odpoved;} By som chcela vediet, ci s jej diagnostikou ste spokojni...Lebo nas chlapcek ma vraj epilepsiu a DMO, takze potrebujeme ozaj odbornika, aby nam pomohol a aby sme sa posunuli dalej. Maly sa este ani nepretoci a to cvicime uz vyse pol roka a teraz na nas vysypala neurologicka- tu chceme zmenit, tie zavazne diagnozy len tak bez nejakych naznakov do roka...
ahoj, tak nas maly sa narodil , ze ho museli dvakrat ozivovat, pediatricka nam povedala, ze bude zaostaly, lebo ze ona vidi, ze ma nieco s nervami, tak nas poslala na neurologiu do Sace, tam akurat robila doktorka Eliasova, aj v poradni pre rizikovych novorodencov, potom odisla na polikliniku Sever, a dohady nasej pani lekarky, ktoru sme radsej vymenili sa nepotvrdili a maly zacal chodit normalne na rok ako ostatne deti, zacal blabotat ako ostatne deti, pretacat sa, chodit po styroch, chodili sme k nej a cvicila s nim Vojtovou metodou, myslim si, ze ona detom pomoze.
To je krasne, ze sa vam tak dari;} Kiezby sme sa aj my uz niekam pohli 🙂 Dakujem za skusenost, je to pre mna povzbudzujuce. Zelam vela veselych zazitkov 😉
Saske teda pomaha liecba Dr. Eliasovej. Pokroky su viditelne? Cvicite Vojtu tiez? Ste boli niekde aj na nejaky rehabilitacny pobyt?
ahoj, cvicili sme nejake cviky aj doma, ale vacsinou u nej v ambulancii, ukazala nam ako to mame robit a tak sme cvicili
@danaanna: my sme nemuseli vojtovku, len na fit lopte sme cvicili (ale vojtovku mi ukazala kamoska rehabka a cvicila som s nou doma nejaku dobu). po roku sme uz chodili vlastne kvoli febrilnym krcom,ktore mala Saska ako rocna a pre ktore sme boli aj v nemocke. odvtedy sme mali pokoj (teda uz 3 roky). uz len kontroly (ci si nerozbieha epi). naposledy sme boli pred rokom pred nastupom do skolky a klop-klop-klop..vsetko ok. teraz niekedy by sme opat mali ist na kontrolu. 🙂 drzim palce, nech je drobcek ok. vela zdaru, pevnych nervov a vela usmevov 😀
btw: moja kamoska ma chlapceka s epi (je uz skolak a nejak sa im to dari drzat na uzde).
@smejkaa má tam eeg?
@fecova má v ambulancii aj eeg?
Ahoj my sme chodili k nej na polikliniku sever do jedneho roka, a som spokojna velmi zlata lekarka a dobry pristup ma k detom, vsetko vysvetli aj povie.