Aký je personál na plastickej chirurgii v Ružinove?

wampirek55
3. júl 2010

ahojte dievcata mam ist vo stvrtok s malym do ambulancie plastickej chirurgie v ruzinove. Neviete nahodou co je tam za personal,.?lebo telefonat bol trochu neprijemny 😒

bibione
4. júl 2010

@wampirek55 ako vsade inde 😝 jedni su v pohode a druhi vecne mrzuti...a co potrebujes s malym?? ja sa tam tiez chystam,ale koli sebe ale nejak sa tam neviem dokopat

wampirek55
autor
4. júl 2010

@bibione no maly ma spojene prsteky na nozickach tak nas tam poslala nasa obvodna, ideme vo stvrtok a som zvedava ako to dopadne. uvidime co a ako a ked bude treba tak pojdeme inde. mala som z toho hovoru proste pocit ze ju otravujem 😒

babybloo
4. júl 2010

Ahojte,mi boli sme tam pred mesiacmi,ja som bola spokojná,pani doktorka bola milá 🙂 Boli sme tam so synom,lebo mal prerasteny jazyk.Minuly tyžden operovali,ležali sme tam 3 dni,všetko bolo okej, 🙂

wampirek55
autor
8. júl 2010

@babybloo no tak aj my to uz mame za sebou a bolo to vcelku fajn. aj prijemny sestricka i mlady lekar. len ma velmi nepotesili ze mu to budu robit asi az ked bude skoro dospely. ale stale si hovorim ze hlavne ze je zdravy a to ostatne sa casom vyriesi 🙂 a maly ako to zvladol?nebol moc nervozny?

babybloo
8. júl 2010

Ahoj,bol nervozny,ale dostal infuziu,a spal skoro celý den,trošku aj papal vyživu,ale pit nechcel.Minuly tyžden sme boli na kontrolu,má všetko v poriadku,už začal vyplazit jazyk 😝 Ako sa volá ten lekár ?

veva55
8. júl 2010

baby, prosim vas, ako to tam prebieha? ja mam odporucaci listok a neviem, ci sa tam da telefonicky objednat, alebo treba ist osobne. a kde vobec to tam je? byva tam vela ludi? dakujem

wampirek55
autor
9. júl 2010

@babybloo tak to som rada, dietatka by vobec nemali trpiet, chudatka male. No a na razitku je meno Pilka ale sestricka mi vravela ze tam inak byva akysi iny lekar a ze mam zasa zavolat nabuduce aby tam bol ten spravny. meno si samozrejme nepametam 😉

@veva55 aj ja som mala listok od obvodnej aj tel. cislo mi dali tak som volala. lepsie by bolo asi zavolat lebo na ord. hodinach to mali akosi trochu porozdelovane na razstepy a tak. Myslim ze je to lepsie ako prist tam a nahodou by ta polali domov. a mozem sa spytat co ma malucky?

veva55
9. júl 2010

ahoj, ja tam idem so sebou, nie s malym, mna poslala onkologicka, chodim tam na pravidelne kontroly kvoli znamienkam a jedno sa mi urobilo na bradavke, presne v strede, tak sa ma pytala, ci planujem este dieta a teda kojenie, a ze ked ano, tak je lepsie to dat vybrat, lebo kojenie to moze rozdrazdit a mohlo by sa to znamienko poskodit a mat nabeh na rakovinu. este kuknem na ten odporucaci listok, ale cislo tam tusim nie je, lebo vravela, ze tam musim ist osobne. ale radsej by som zavolala, lebo nemam kam dat maleho, tak nech sa s nim zbytocne netrepem.

wampirek55
autor
9. júl 2010

@veva55 ahoj hmmm, tak to ti nezavidim ale urcite to dobre dopadne 🙂 . toto cislo mi dala nasa obvodna 0248234808 no aked som nanho volala povedali ze detska plastika ma konecne cislo 805. Takze som sa asi dovolala na normalnu dospelacku. asi by som skusila zavolat a keby nahodou zak ti povedia ze ta klapka nie je spravna a poradia ti 😉

veva55
9. júl 2010

dakujem velmi pekne wampi 😉

wampirek55
autor
10. júl 2010

@veva55 vobe c nemas zaco a daj potom vediet ako si dopadla stym cislom. Boze, ja som taka zvedava 🙂

klaudiab
15. nov 2010

Ahojte, je tu nejaká maminka, ktorá má skúsenosť s detskou plastickou chirurgiou v Ružinove.Objednali sme syna na operáciu odstávajúcich ušiek.Má niekto skúsenosť, aký to malo priebeh?A ako to dieťa zvládlo?Ďakujem 🙂

adelka09
15. nov 2010

zdravim maminky aj moja dcera ma zrastene palceky na nozkach tiez by ma zaujimalo kde by jej to spravili naj boli sme na plastickej chirurgii a tam nam povedali ze jej to spravia aj teraz ked chceme lenze pediatricka mi odporucala pockat a vlastne ze nech si to ona da smam ked vyrastie a bude to uz vnimat takze to nechavam tak hlavne ze je zdrava chodit chodi takze je to naozaj len ten esteticky problem ale mam eeste jeden problem za tri tyzdne ideme na operaciu pretoze na pravej ruke ma ukazovak teda ma tam slachu zdurenu ci co nemoze ho vobec vystriet tak sa chcem spytat ci je tu nektora co uz bola s dietatom v nemocnici na operacii ze ako to prebiehalo ako to bolo po narkoze lebo akt netusim do coho ideme a ten palcek si myslim ze je potrebne ho opravit uz teraz som v streese ze co a ako bude mala ma 13 mesiacov

adelka09
15. nov 2010

😢

nika535
10. júl 2012

Mne nos operoval MUDr. Hájek v Ružinovskej nemocnici. (Celková korekcia nosa) Stretla som sa s maximálnou ústretovosťou, ochotou,zodpovednosťou a starostlivosťou. Bez akýchkoľvek bolestí, s jemným opuchom, bez tamponáže ma po dvoch nociach po operácií pustili domov. Nehovoriac o ústretovosti doktora, ktorý kvôli môjmu prepusteniu z nemocnice alebo preväzu neváhal prísť v sobotu/nedeľu na ošetrovňu. Hojenie napriek vysokým letným horúčavám prebehlo v poriadku a s výsledkom som spokojná. Odporúčam.

janula2511
8. mar 2019

@wampirek55 ahoj môžem sa spýtať ako ste dopadli?

shelby88
19. feb 2021

@nika535 ahoj, vieš mi prosím napísať, či operuje vrodené vady, ako je tvár?