Ahojte
chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s výberom pediatra keď chcem rodiť v rodnom meste ale bývame v Bratislave. Plánujem po pôrode taký mesiac ostať tam ale neviem ako to je s pediatrom keď prvá návšteva je niekoľko dní po pôrode. Ďakujem za všetky rady 😉
ja by som to nekomplikovala. isla by som na ten jeden den domov teda v tvojom pripade do BA, aby ho vysetril pediater, ku ktoremu budete chodit a potom by som sa vratila. ved je uz krasne pocasie, takze s cestovanim az taky problem nie je. a deticky sa strasne lubia vozit v aute 🙂
ahoj, ja som porodila v piešťanoch, bývala som tam tri týždne u mojich rodičov, s pediatričkou som sa vopred dohodla, že do bratislavy prídem neskôr, mala som jej zatelefonovať viackrát a bolo to v pohode. prehliadku sme vybavili u mojej bývalej detskej lekárky v piešťanoch, bola milá a ochotná, takže to určite ide
moon1979 to nepojde lebo ja pochádzam z východného slovenska a cesta mi trva do Ba 8 hodin
romaroma vdaka najprv najdem pedidatricku v ba a uvidim co mi povie.
nemyslim ze by s tym mal byt problem. len musis najst pediatra, ktory je ochotny vysetrit ti novorodenca prvykrat a bez podpisovania zmluvy s nim.co v dnesnej dobe nieje az taky problem 😉 spravu potom odnesies pri dalsej kontrole svojmu pediatrovi ktory sa bude o male starat neskor. ja by som zavolala obom, temu ku ktoremu chcem ist po porode a tomu ktoreho chcem na dlhodobu starostlivost a spytala by som sa na to