Ako to funguje v detskej ortopedickej ambulancii u MUDr. Popluhára?

rolandik
11. júl 2014

Nie som zo Žiliny a sestrička mi povedala, že sa mám prísť ráno zapísať a potom prísť na daný termín. Telefonicky neobjednávajú.
Pán dr. máva ešte súkromné konzultácie za 20€ vždy v utorok poobede. Tu sa dá objednať aj telefonicky. Lenže mi máme iba odporúčanie od detskej lekárky, nemáme žiadne snímky ani nič a toto je len konzultácia, nie vyšetrenie ako také.
Potrebujem sa teda dostať asi ku MUDr.Krauseovej, ktorá robí normálne vyšetrenia.
Poznáte to to tam? Ako to teda funguje? Do ktorej sa treba prísť zapísať?

zutera
11. júl 2014

@rolandik ahoj, hadam ti poradím. My jsme tam byli minulý měsíc.Taky nejsme ze Žiliny takže před 5 ráno jsme vyjeli z domu a před 7 jsme byliv čekárně. Zapsali jsme se a byli jsme 8.Do ordinace nás vzali asi ve tři čtvrtě na 10.Na vyšetření jsem vzala celou zdr.kartu a výměny lístek. Paní doktorka byla velmi milá a všechno nám pěkně vysvětlila.My máme děvčatko s DMO.Celkově jsem byla velmi spokojená.

bibina32
11. júl 2014

My, sme tam boli styri razy, odporucam ti aby si tam prisla pred siestou rano, ak chces byt medzi prvými.Po siestej zacnu ludia chodiť. Po siedmej bolo vsetko plne aspon pri mne. Ja som chodila prvým autobusom o piatej. V nemocnici som bola o pol siestej a to sa mi stalo dva razy, ze som bola tretia. Najprv sa stoji pred dverami vonku, potom po siestej nas pustili na schody a pred siedmou pride sestricka a odomkne mreze a ideme sa zapisať na papier. Su tam rozpisane hodiny, kedy ti to vyhovuje tak sa zapises. Ja som sa zapisala a potom som cakala na manzela kym pride so synom na aute. Zacinat by mali o pol osmej ale zacinaju o 8h 😠 . Je dobre tam radsej sediet a cakat kym pridete na radu a neodbiehať, lebo ked náhodou precitaju tvoje meno a nie si tam tak ta skrtaju a más smolu, pripadne povedat niekomu ze idete na wc, nech povie sestricke. Netreba sa tiez moc spoliehat na ten rozpis hodin, na ktoru ste napisaný, lebo niekto je na vysetreni 10 minut niekto aj 20min, ale zvycajne im to ide rychlo. Raz sa mi stalo, ze tam boli dvaja lekari. Takze odporucam pred siestou, cim skor tym lepsie a budete aj skor vybavený. 😉 Pristup je vyborny, na to ze sa tam denne zapise kolo 30 pacientov.