Aká je pediatrička a.balažová z Petržalky Bratislavy? Mamicky, ste u nej spokojne? Aky ma pristup k detom?
@jankohrasko jaaaj je mi ľúto, tiez podobne u mna. Nieje sympatická ,nervoznuje,Leniva je , ked ju niečo poviem tak sa rozlucuje...mate inu detsku doktorku?
@11motylka11 ano, my mame pani doktorku Mudr. Tamara Martinkovic, my sme z Ruzinova 😉 😀 😵
Mudr. Balazovu som stretla 1x nedavno na pohotovosti, dufam, ze aj posledny..
Vy chodite k mudr. Balazovej? No presne, nieco som jej povedala, tak sa zacala rozculovat, div ze na mna nekricala. Nebudem radsej popisovat detaily komunikacie.. Nemozem za to, dieta si cas nevybera...
baby dakujem za info, hladam teraz v Petrzalke pediatra a taketo rady su cenne!
@11motylka11 asi uz nie je aktualne, ale aspon pre info. Ja som ju mala moznost osobne spoznat nedavno na pohotovosti na Kramaroch. Subjektivny moj dojem: nie ☹ Kedze sme na pohotovost prisli o 3.00 v noci, zjavne sme pani doktorku zobudili, bola na mna neprijemna, na malu 3r. (mala mala 40°C teloty, kasel, priedusky, zvracala, plakala) zvysovala hlas, predpisala nam ATB (podla mna nie najvhodnejsie) a dovidenia. Som rada, ze mame nasu detsku doktoru 😉