Aká je pediatrička MUDr. Balážová z Petržalky?

11motylka11
17. okt 2012

Aká je pediatrička a.balažová z Petržalky Bratislavy? Mamicky, ste u nej spokojne? Aky ma pristup k detom?

jankohrasko
29. apr 2013

@11motylka11 asi uz nie je aktualne, ale aspon pre info. Ja som ju mala moznost osobne spoznat nedavno na pohotovosti na Kramaroch. Subjektivny moj dojem: nie ☹ Kedze sme na pohotovost prisli o 3.00 v noci, zjavne sme pani doktorku zobudili, bola na mna neprijemna, na malu 3r. (mala mala 40°C teloty, kasel, priedusky, zvracala, plakala) zvysovala hlas, predpisala nam ATB (podla mna nie najvhodnejsie) a dovidenia. Som rada, ze mame nasu detsku doktoru 😉

11motylka11
autor
29. apr 2013

@jankohrasko jaaaj je mi ľúto, tiez podobne u mna. Nieje sympatická ,nervoznuje,Leniva je , ked ju niečo poviem tak sa rozlucuje...mate inu detsku doktorku?

jankohrasko
29. apr 2013

@11motylka11 ano, my mame pani doktorku Mudr. Tamara Martinkovic, my sme z Ruzinova 😉 😀 😵
Mudr. Balazovu som stretla 1x nedavno na pohotovosti, dufam, ze aj posledny..
Vy chodite k mudr. Balazovej? No presne, nieco som jej povedala, tak sa zacala rozculovat, div ze na mna nekricala. Nebudem radsej popisovat detaily komunikacie.. Nemozem za to, dieta si cas nevybera...

andre_a
11. júl 2013

baby dakujem za info, hladam teraz v Petrzalke pediatra a taketo rady su cenne!