Aká je MUDr. Brešťanská v Nitre?

miiriaam
17. apr 2020

Ahojte, chodim ku Krjakovi..dnes som tam bola lebo ma bolia vajecniky a prsniky... čo mňa nikdy neboleli..bola sm tam asi tretikrat za pol roka(som tam krátko) a usmiata(pod rúškom) som sa ho pytala otázky a len ma sucho odbíjal,neodpovedal mi nič. Nepáči sa mi jeho prístup. Počula som na túto pani doktorku dobré referencie,ale bojim sa ísť k žene gynekologičke nikdy som u ženy nebola. Neviete aká je a aký má prístup? Poprípade viete o niekom kto je fakt super, priateľský, vie aj sám povedať a odpovedať na otázky?Ďakujem.

gaaaa
17. apr 2020

Ja chodím síce vedľa nej dr.Chládekovej,ale čo sa tam rozprávam so ženami čo chodia k Dr Brešťanskej tak si ju chvália.Aj známa k nej chodí a je spokojná,že konečne ju niekto začal liečiť.

miiriaam
autor
17. apr 2020

@gaaaa hej?a aj ta chladekova je fajn?

gaaaa
17. apr 2020

@miiriaam Ja som spokojná,len neberie momentálne nové pacientky.

jasomtusom
7. máj 2020

@miiriaam od neho utekaj, moje tehotenstvo zanedbal, 3 mesiace mi odmietal robit sono a to som bola na rizikovom, lieky co mi nakazal brat stali vyše 30€ a to mi hned moja obvodna stopla tak isto aj dalsi lekar. On bol volakedy velmi dobry ale teraz ked sa ho clovek nieco opyta.. katastrofa. Na Mudr Brestansku som pocula dobre hodnotenie. Ja chodim k Mudr Vondrakovej

miiriaam
autor
7. máj 2020

@jasomtusom hej viem..je neprijemny..ledva odpoveda a tiez som mu vravela ci nemozem byt tehotna a povedal,ze nevie..a kto to ma vediet?ved on je doktor

jasomtusom
8. máj 2020

@miiriaam ano to jeho typicke odpovede, za chvilku nebude mat pacientky. Drzim palce

miiriaam
autor
9. máj 2020

@jasomtusom dakujem.. ide mi robit hormonaly profil ale ani to som nevedela.. iba mi povedal ze mi zobere krv 5. A 10. den menzesu..ostatne som si mala domyslet

lenka8808
19. okt 2020

Tel.kontak na dr.Brestansku viete mi dat?

moniqaaaaa
22. okt 2020

@lenka8808 zavolajte si do Pro Care, tam vás prepoja, len to vraj dlho trvá...

zuzuli80
29. mar 2022

Viem ze toto je uz stare, ale ja mam novsie skusenosti s Dr. Brestanskou a su velmi negativne. Vobec mi nepomohla vyliecit. Presla som ihned k inej gynekologicke. A Brestanska nie je v procare. Brestansku absolutne neodporucam.

lillyd
19. feb 2023

@zuzuli80 ahoj prosím tá môžeš povedať o aké skúsenosti ide s dr ? Lebo ja mám nejaké pochybnosti tiež a neviem sa rozhodnúť

zuzuli80
20. feb 2023

@lillyd Ahoj, mala som problem s krvacanim, trosku som stale krvacala, asi aj 4 mesiace. Brestanska nemala ani sajnu co mi mohlo byt, tvrdila ze to je stresom. A ten pristup, hrozostrasny. Pri prvej navsteve som prvu pol hodinu ani nevedela ktora je sestricka a ktora je doktorka, vobec sa ani nepredstavila. Ordinacia je size nova ale hrozna zle riesena. Obidve, sestricka aj doktorka Brestanska, boli chladne, odmerane az drze. Uplna nechut, hned po prvej navsteve som presla k inej, do procare. Tam uplne super gynokologicka, hned mi pomohla a teraz som uplne v poho odvtedy. Brestanska je taka ako vacsina doktorov, je dobra iba k znamym a k tym co jej platia.

lillyd
20. feb 2023

@zuzuli80 a čo ti to krvácanie spôsobilo? Ja k nej chodim tri roky doteraz bola ok ale tiež mám problém s krvácaním. Som sice po zakroku ale už som mala jeden menzes a tým by sa to malo upraviť ale ja som začala pred týždňom špiniť miestami krvácať ale prevažne je to len spinenie.. no povedala mi, že menzes to nie je podľa výšky sliznice. Že asi sa mi ešte neupravili hormóny.. pootom som jej povedala, že dva dni som cítila ako keby mám chytený mechur často somchodila cikat ale dala som urologicke caje a prešlo to. A ona že tak asi to bude zápal, dala mi antibiotiká. To “asi” má dosť vystrašilo, keď ona nevie čo mi je tak kto to má vedieť?

zuzuli80
23. feb 2023

No ja som mala iny problem, brala som velku davku vit D a to sposobilo slaby ale predlzeny menzes zakazdym. Spolu s mojou novou gynekologickou sme na to prisli a hned co som znizila davku vit D, menzes sa mi pekne upravil a doteraz (uz 3 roky) je vsetko ok 🙂 Ja by som k Brestanskej nechodila, procare na Chrenovej ma super gynekologicku len neviem ci este berie novych pacientov a je to procare cize za objednanie sa plati. Ale ja si radsej doplatim za lepsiu starostlivost.

lillyd
23. feb 2023

@zuzuli80 ja som k brestsnskej začala chodit do pro care a potom odišla z tade tak som šla s ňou. V procare k tej Kubalovej chodíš?

zuzuli80
24. feb 2023

Ano, Maria Kubalova. Ona sa naozaj stara, teda aspon momentalne, lebo mne sa zda ze vsetci doktori su na zaciatku ok a potom uz len koli peniazom to robia a vobec sa nestaraju o pacientov. Ak chces vyskusaj ju, vseobecneho a gynekologa mozes menit kazdych 6 mesiacov (alebo ak budu suhlasit aj skor)

0903319474
13. mar 2024

Môžem prosím Vás ísť k MUDr.zBrestanskej v Nitre aj bez objednania?? Ste s ňou spokojné??pripadá mi málo komunikatívne.dakujem.

zuzuli80
14. mar 2024

@0903319474 To neviem ci sa da aj bez objednania, ale ja Brestansku neodporucam. Mam s nou zlu skusenost, jej ordinacia je neprijemna rovnako ako ona. Mozno ako porodna sestra je ok, ale ako gynekologycka nula bodov. Nic nevie a je neprijemna. Ja som presla ku Mudr. Kubalovej, ktora je velmi dobra.

0903319474
14. mar 2024

@zuzuli80 ďakujem.

catherinah
14. mar 2024

Ja toto inak nechápem. Každý ju tu vychvaloval, aká je super, tak som sa k nej preradila a veru nič moc. Chladná, drží si odstup, rýchlo rýchlo vybaviť, nezáujem, pol roka sa tam neviem dovolať poriadne. Sestrička bola vždy milá, to nemôžem povedať, ale teda ja asi odtiaľ pôjdem zas ďalej. Nie je to to, co som hľadala.

lillyd
14. mar 2024

@catherinah keď robila v pro care bola milá lebo musela ale tam sa pohádala a odišla z tade a od kedy má svoju ambulanciu tak je iná. 🤷🏼‍♀️ ja som odišla pred rokom