Vyšívanie koberca

11. okt 2023

Ahojte žienky,
Našla som na internete video vyšívania kobercov (pridám aj obrázok). Bohužiaľ neviem či Googlim zle, ale neviem o Tom nič nájsť - neviem ani, ako sa táto technika presne volá, neviem ako na to a čo všetko na to potrebujem.
Vedeli by ste mi s tým prosím poradiť? Možno niekto, kto to robí alebo má aspoň usmerniť kam sa mám s tým obrátiť.
Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

daja07
11. okt 2023

Ved ti to tam pise punch needle. Daj do googlu a vyskoci na teba kopa odkazov. Ked som len zbezne pozrela tak to vyzera ze tym sa robia obrazky a nie koberce. Mozno male koberceky.

roja01
11. okt 2023

Vpichovanie dutou ihlou, cez ktoru je vedena priadza. Ja sama som to nerobila. Mam mnozstvo podkladovych "sieti" na koberce viazane ci vysivane hrubsou priadzou.

domireb
11. okt 2023

Pozri duta ihla alebo kriva ihla, na tomto principe.. mozes si kuknut aj na fb vysivanie krivou ihlou, na yt videa alebo je aj jedna pani, ktora tusim v BB robi kurzy. No tento koberec ti treba kupit sadu dutej ihly, priadze, trocha praxe, ale ak to chces ako hobby,tak ano. Ak ze cenovo, tak to nebude lacnejsie nez metrazny koberec

autor
16. okt 2023

@domireb neviete prosím meno tej pani?

domireb
16. okt 2023

Viem, mozem do spravy ale ona sa speciaizuje na ludovu vysivku krivou ihlou, neviem ci je to presne to co hladate