Milé dámy, teším sa na ukažky vašich prac 🙂
@adamera mamina má veľmi šikovné ruky 😀
Prosím vás dievčatá k veci😀 hneď prvý príspevok bol mimo, toto je diskusné fórum o háčkovani a pleteni, predaj je zakázaný v blogoch a verejných skupinách, ďakujem za pochopenie, komentáre poprosím vymazať
@antoniatonka dakujem krasne 🙂 odkážem
@monika4413 ten vencek je nadherny 🙂
@gebeente77 ďakujem😊
No nadherne veci dokazete vyrobit! Ste velmi talentovane maminy !!
@zara2012 mozno skusis aj ty?🙂
Wau! paráda! Klobúk dole baby, to chce ozaj trpezlivosť, kreativitu a šikovné ručičky 🙂
Sikovne rucicky mate aj ja by som sa to chcela naucit 😬🤗
@ruzicccka naucis, pytaj sa co nevies, a poradime, pre zaciatok pozri nejake videa na youtube🙂
No asi musim zacat Tym ze ... si musim kupit vsetko potrebne ... k tomu aby som zacala
Zijem v (UK)
Dufam ze ..vsetko potrebujem najdem aj tu ... ze ?
@ruzicccka urcite, hackovanie je v ang. crochet, v skuppine Háčkovanie najdes v prispevkoch aj popisy oznaceni a skratiek v anglictine🙂 https://www.modrykonik.sk/group/1861/
@antoniatonka dakujem 🙂
@ruzicccka pozri youtube kanal domicrochet, po slovensky krok po kroku ukazuje ako na to🙂
ked budes kupovat háčik.. na kazdej etikete klbka vlny je uvedene, aka velkost hacika je vhodna🙂
@antoniatonka
Idem pozriet
@antoniatonka to sa snad nikdy nenaucim 🤭😮
😁😁
Ale skusim ved nedam zato nic
Chcela by som radu ak smiem co si na zaciatok len na skusku kupit ? 🙂
Mam 23 rokov nikdy som to neskusala ani sa v tom vobec nevyznam pravdu povediac
@ruzicccka vlnu a k nej háčik - na učenie sa prvých stĺpikov nič iné nepotrebuješ... ja odporúčam nejakú stredne hrubú, tak na 4 háčik a určite nie nejakú efektnú, s uzlíkmi, chlpatú, s flitrami alebo také niečo, nejakú obyčajnú 🙂