Ahojte maminky 😊 poraďte mi prosím šijací stroj pre úplnú začiatočníčku? Ďakujem vopred.
@lucyk1992 hej, teraz... a kolko tych vankusov budes sit 🙂
akoze nemas moznost pozicat si? Aby si si vyskusala? Ono je celkom mozne, ze pokial Ta to chyti, tak najdes velmi rychlo limity a ten zaciatocnicky Ti nebude stacit... ja som mala uplne obycajnu toyotu... ale da sa napriklad aj ten z Lidla... respektive skusala som Brother FS40, ale ja som ho kupila v akciu za nejakych 130-140€ (ale ten ma napriklad problem s riflami a hrubsimi textiliami)
@lucyk1992 ja mam doma par rokov Lidl stroj za 80e a sije bez problemov. sijem fakt len jednoduche veci. teraz momentalne malej vyrabam obliecky na vanksue. zmyslela si, ez chce ruzovo-sedu izbu. vacsinu uz mame.
keby an to kukne krajcirka, taka si ma nepochvali,a le nam to staci a na prvy pohlad nevidno, ze nei som dobornicka. sila som uz malej aj flisove pyzamo, oblecko pre babiky a pod. take drobnosti.,
ked soms tym zacinala ( teda nie celkom, vedela som o com to je ), tak mi radili neviem aky drahy stroj. na akoze na niekolko pobliecok a jednoduche sitie mi to pride prehnane. este som dokonca zistovala, ze ho mam kde dat opravit, ak by sa pokazil. a teda nemam. u nas je servis len na jednu znacku ( uz neviem ktoru ) a aj to tie lacnejsie stroje neoprauje z tejto znacky. na toto sa mi fakt neoplati investovat tolko do stroja. Lidlovsky mal navyse aj predlzenu zaruku na 4r, aj ked uz asi skoncila.
to mas v postate jedno, aky kupis. Ak si to sitie chces naozaj len vyskusat, tak ti staci aj nejaky lacny model z lidla. Btw., ja najradsej sijem na svojom 90 rocnom stroji za 20 eciek a na uplety mam overlock.
Co od neho cakas? Co chces sit/skusat?