Šijací stroj na bežné šitie

miselar
19. nov 2021

Ahojte kočky ,potrebujem poradiť ohľadom šijacieho stroja.Velmu by som si chcela kúpiť na také bežné šitie obliečky ,sem tam malej niaku čiapku čelenky atď....ale neviem si vôbec vyberá ktorý kúpiť.Nepotrebujem niaky dráhy a extra ligu som skromná a čím lacnejší pre mňa tým lepšie .Je mi jasné že drahšie majú lepšie funkcie a sú kvalitnejšie .Jedine čo chcem aby nebol platový teda myslím vnútri aby bolo z kovu a aby niečo vydržal .Videla som že v Lidli predávajú alenneviem či risknut .Ďakujem za vaše rady a čas 😊

andy57
19. nov 2021

@miselar ahoj, posielam link na stranku, napis tomu panovi on velmi dobre poradi, https://www.pean.sk/

kakakina
19. nov 2021

Pozri si šijacie stroje brother, sú super. Ja som singer z lidla vyhodila.Otras stroj

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nominimum
19. nov 2021

@miselar ahoj ja mám tento Housemeister - je to nemecka značka, vnútorná konšrukcia je kovová, je šikovný, malý- spratný, má aj podsvietenie a dá sa šiť aj bez pedála.. za mňa super na nejaké malé opravy oblečenia, čiapky, detské oblečenie a pod., tiež som len začiatočník.. !ale napr. neprešije viac vrstiev rifloviny! Jednu ihlu som už zlomila, inak je super ani nie je veľmi hlučný. Prikladám aj link... https://alinda.sk/mini-sijaci-stroj-s-prislusen...

rikarika
19. nov 2021

@miselar janome

miselar
autor
19. nov 2021

@nominimum pozerala som naňho lebo šak nejdem šiť šatník takže nechcem ani dráhy .U nás riflovina vôbec aké skôr také napr obliečky z deky .....malej šaty atď ...myslís že by presil v pohode?alebo aj tie obliečky ?

miselar
autor
19. nov 2021

@rikarika nad tým tiež uvažujem

miselar
autor
19. nov 2021

@viestta vieš mi poradit aj konkrétny typ?

nominimum
19. nov 2021

@miselar áno dekovinu prešije v pohode, teraz som šila flisové čiapky a nebol problém, išlo to hladko a s bežnou bavlnenou látkou nemá žiadny problém 🙂

jancejance
19. nov 2021

@miselar ahoj ja som minulý rok dostala na vianoce tento a som s nim nadmieru spokojná, šila som vankúše, závesy, tepláky, čiapky a iné oblečenie a všetko v pohode zvládol.
https://www.pean.sk/janome-juno-e1015/

aniele
19. nov 2021

@miselar Nezabudni uvažovať aj nad servisom a možnosťou dokúpenia príslušenstva. Tam sú jednoznačne vo výhode renomované značky a predajne, nie to, čo kúpiš v Tescu spolu so zeleninou a pečivom.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miselar
autor
19. nov 2021

@nominimum Este mám otázku objednávala si ho z tejto stránky ?

luciannka83
19. nov 2021
luciannka83
19. nov 2021

Pros ta, nems nahodou navod k tej veritaske?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
weronka31
19. nov 2021

@miselar ja mam juno janome e 1015 a tiez som s nim spokojna... sijem viac menej uplety a presije 4 vrsrvy uuplne v pohode... pre zaciatok podla mna super!

nominimum
19. nov 2021

@miselar v tom ti neviem poradiť, dostala som ho minulý rok na Vianoce od mami, stál ju vtedy 80e. Môžeš skúsiť pozrieť recenzie na tu stránku

nominimum
19. nov 2021

@miselar keby som si mohla vybrať skôr by som uvažovala o juno janome, keď môžeš viac zainvestovať... mne ten overlock veru chýba a verím že juno prešije aj hrubšie látky

luciannka83
20. nov 2021

@viestta ja mam po svokre a niektore kimponenty vobec neviem na co sluzia.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
biii7
22. nov 2021

Baby na tento sijaci co hovorite?mate ho niektora ŠIKOVNÝ ŠIJACÍ STROJ SERIOUSHARP ?Prikladam aj link https://www.jozko.sk/zlava/580-sikovny-sijaci-s.... diky

aniele
22. nov 2021

@biii7 Jooj, nie, takéto hračičky dlho nevydržia, ver mi.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
biii7
22. nov 2021

@aniele dobre, dakujem

biii7
22. nov 2021

@viestta dobre, som sa aj zasmiala 🙂, vela skusenosti nemam zatial ani ja

nwnw
24. nov 2021

@viestta vidim, ze sa vyznas. Mam stroj s rovnostehom, ale nema ani cik-cak. Uz by som si pri detoch obcas trufla nieco aj robit.. mam si kupit overlock alebo radsej stroj s overlocovym stehom. Na domace sitie nieco pre deti a tak (uplety,teplaky..) Nazory su rozne 🙄

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nwnw
24. nov 2021

@viestta dakujem. To ma nenapadlo 😉.

miselar
autor
24. nov 2021

Tak napokon som si objednala janome dúfam že budem spokojná 👍😊