Ahojte, mám šaty zo stužkovej, čo bolo pred troma rokmi. Chcela by som si ich obliecť vo februári, ale nakoľko mám širší chrbát, tak vyzerá to ako na obrázku. Myslíte si, že keby nájdem šikovnú krajčírku tak vie mi s tým pomôcť? Buď tam niečo našiť alebo nič iné mi nenapadá. Vzadu chrbát je iba z čipky fialovej. Dalo by sa s tým niečo spraviť alebo už ich nikdy neoblečiem? Ďakujem za normálne odpovede k veci. 😉
Všimla by som na boky tylovu vsadku
Mne sa to páči tak, ako to je. A máš na mysli širšie ramená, či naozaj chrbát? Lebo mne sa na Tebe zdajú tie šaty úplne v poriadku. Ale ak mám odpovedať na otázku, tak áno, šikovná krajčírka si poradí so všetkým, aj s úpravou takýchto šiat.
@sweet20 ziber saty ku krajcirke a spytaj sa jej, co ako by navrhla, odkomunikujte si to. Ci sa do toho pusti alebo nie. Ci vie odporucit nejaku inu. Pripadne i viac ako jednej by som sa spytala, ak by odmietla. Vsetko sa da, len je to otazka ceny - peniaze a cas. A musite sa dohodnut, ci do toho idete/stoji vam to za to alebo nie
@sovica ale ona asi na jednej strane nezapne zips
@sweet20 dalo by sa, skusit vsit vsadky
krajčirka ti iste poradi👍...pekne šaty škoda by bolo ich založit
@martinkatinka Aha, tak to som akosi prehliadla. Je to taká blbá fotka a nedá sa zväčšiť. Myslela som si, že je to hlboký výstrih na chrbte. Tak ak je to tak, tak to si viem predstaviť len tak, že sa spraví prestrih aj na druhej strane a z oboch strán vsadky so zipsom (aby to bolo na oboch stranách rovnaké a symetrické. Ale nie som krajčírka/modistka, tak sa možno mýlim a žena vo fachu by to vymyslela ináč.
dakujem vam.. buduci tyzden sa pojdem popytat ci by sa do konca februara s tym dalo daco spravit 😊
mozno keby som dokupila cipku tak by sa dalo